| Vicevi o Perici! | |
|
+5{♥}Breathe{♥} Malla IzGybLjeNa♥ *Forewer and ewer bff* ALaOrillaDeUnAmor {Andja♥MyI} 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Vicevi o Perici! Pet Nov 06, 2009 3:23 pm | |
| Ovde pisite viceve o Perici! Najbolji ce biti objavljeni u Petici! | |
|
| |
ALaOrillaDeUnAmor Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 434 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 27 Lokacija : En el Titanic,acaba de decir a Poncho:,,Si tu quieres saltar,yo voy hacer lo mismo...Pero quiero que sepas que mi alma te seguira Raspoloženje : Dobro je za sada!
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Pet Nov 06, 2009 5:25 pm | |
| Kaze uciteljica deci: -"Znate li da se kod nas godisnje trosi 20kg WC papira po glavi stanovnika?" Deca cute tek Perica dize ruku,a uciteljica ce : "Sta ti nije jasno Perice". "Pa nije mi jasno sto po glavi???
Perica položio ispit, sav srećan izlazi iz škole i pita ga jedna žena: -Izvini mladicu, da li znaš gde je pošta? Perica odgovara: -Znam, pitaj me nešto teže.
Pita Perica uciteljicu:-Kakva je razlika izmedju muskarca i zene; a uciteljica ce na to :- Pa vidis Perice koj broj cipela nosi tvoja mama: - a on ce 38. - A tata upita ga uciteljica; - pa mislim 45. - Eto vidis Perice razlika je izmedju nogu.
Perica stoji na vratima u tramvaju. Prepriječio babi put i ona ga pita: - Izlaziš? A Perica odgovori: - Može, nazovi me oko osam sati!
Perica:mama danas sam samo ja znao da odgovorim na jedno pitanje. Mama:Koje je to pitanje? Perica: Ko je slomio prozor!
Tata ko je pametniji ocevi ili sinovi? pita Perica tatu. - Ocevi,sine,ocevi. - A ko je izmislio parnu masinu? - Dzejms Vat. - A sto nije njegov otac? | |
|
| |
*Forewer and ewer bff* Volis Peticu
Broj poruka : 554 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : Izbroj do 3...i eto me u twojim snowima secheru!!! Raspoloženje : You dowe me...x)))
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Ned Nov 08, 2009 1:52 pm | |
| -Jelte, jel dobar owaj sprej za komarce? -Nije. -Pa zashto ga onda reklamirate kao fantastichan sprej? -Sprej nije dobar za komarce on ih ubija .
Perica krenuo u obilazak manastira . Pop:Shta bi ste zeleli da popijete? Perica:Bilo shta. Pop nakon nekoliko minuta wracha se sa crnim vinom. Perica:Shta wam je to? Pop:To wam je Hristowa krw. Perica:Pa niste morali zbog mene da ga koljete.
| |
|
| |
Malla IzGybLjeNa♥ Volis Peticu
Broj poruka : 759 Datum upisa : 07.11.2009 Godina : 28 Lokacija : u twojim mislima...xD
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Čet Nov 12, 2009 2:04 pm | |
| Perica:-jowice jesi li chuoo0o0 da gostuje bechka filxarmonija? Jovica:-Ma shta me briga tuci ce ix zwezda 4:0! | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} Moderator
Broj poruka : 2071 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Ned Nov 22, 2009 2:38 pm | |
| Pita učiteljica Pericu:
- Perice, kojom metodom nameravaš da rešavaš ovu jednačinu?
- Metodom uzaludnih pokušaja. | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} Moderator
Broj poruka : 2071 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Ned Nov 22, 2009 2:39 pm | |
| Hvali se Perica drugarima kako je našao devojku.
- Pa kad ćete da se nađete?
- U osam!
- A šta ćeš ako ne dođe u 8?
- ^ekam je do 9.
- A ako ne dođe ni u 9?
- Pa bože moj, čekaću je do 10!
- A zamisli ne dođe ni tada?!
- Ta sačekaću do 11!
- A ako ne dođe ni u 11?
- Pa idem kući, pobogu, imam i ja svoje dostojanstvo!!! | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} Moderator
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Ned Nov 22, 2009 2:40 pm | |
| Učiteljica:
- Perice, šta je tvoja mama po profesiji??
- Muzičarka.
- Zbilja?? Nisam znala.
- Jeste. Svakog dana muze krave. | |
|
| |
Broj poruka : 554 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : Izbroj do 3...i eto me u twojim snowima secheru!!! Raspoloženje : You dowe me...x)))
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Sre Dec 02, 2009 1:25 pm | |
| Perica:Mam,mama mrzi me da radim domachi. Mama:Dragi moj niko nije umro od rada. Perica:Zashto da rizikujem da udem prwi? | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Čet Dec 03, 2009 10:51 am | |
| Perica:Moj brat gd egod da ode ima topa prijem. Jowica:Mora da je weoma popularam. Perica;Ne,on je watrogasac. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Čet Dec 03, 2009 10:53 am | |
| Perica;Izgubio sam psa. Jowica:Shto ne dash oglas u nowine? Perica:Pa budalo,on ne zna da chita. | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Čet Dec 03, 2009 10:31 pm | |
| Došao drugar Perici u goste. Kad su seli da ručaju, drugar zgranuto upita: • Zar se vi ne molite pre jela? Perica mu punih usta odgovori: • Zašto? Moja mama dobro kuva. | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| ita učiteljica decu šta im roditelji rade. Te jednom otac policajac, drugom službenik, te ovo, te ono.... Perica neće da kaže. • Šta je Perice? • Ništa. • Pa, ajde, reci. • Pa, moj otac je striper u gej klubu. On igra i skida se drugim muškarcima za novac. Ponekad, kada je drugi muškarac baš zgodan i kada ponudi novac, moj otac ode posle posla sa njim da zajedno iznajme sobu u jeftinom hotelu. Tada za novac dozvoljava da drugi muškarac ima seks sa njim! U učionici muk! Učiteljici neprijatno, skrene temu na nesto drugo, jedva nekako dovrši predavanje. Posle časa pita Pericu da li je moguće da je sve to istina. Na to će Perica: • Ma, jok! Otac mi igra košarku za Srbiju i Crnu Goru, nego me blam da priznam. | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| # # Kaže otac Perici: • 'Ajde sine, da pričamo malo o seksu! Na to će on: • Dobro matori, šta te interesuje? | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Čet Dec 03, 2009 10:32 pm | |
| Vratio se Perica iz škole, pa kaže mami: • Mama, učiteljica me je pitala imam li brata ili sestru koji idu u moju školu. • Ti si, naravno, rekao da nemas. A šta je učiteljica rekla na to? - upita mama. • Hvala Bogu! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Zvoni poštar na vrata i otvara mu Perica sa cigaretom u ustima u flašom votke u ruci. Poštar: • Ćao, jesu li ti roditelji kod kuće? Perica: • A šta misliš? | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Piše mali Perica pismo Deda Mrazu: "Dragi Deda Mraze, molim te, pošalji mi za poklon malu seku!" Odgovara Deda Mraz: "Dragi Perice, nema nikakvih problema, ali prvo ti meni pošalji mamu!" | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Učiteljica pita đake da nabroje delove čovečjeg tela koji su u paru. Javi se Perica: • Pa... Dva uha, dva oka, dve ruke, dve noge, dva kurca... • Ijuuuu... Perice, pa kako dva polna organa? • Jeste, jeste, učiteljice, video sam kod tate. On ima jedan mali sa kojim ujutro piški i jedan veći sa kojim se uveče mama igra | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Otac pita Pericu: • Šta ste danas radili u školi? • Pa, na hemiji smo učili o eksplozivnim materijalima. • A šta ćete sutra raditi u školi? • U kojoj školi? | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Mali Perica dolazi kući posle škole i govori svojoj majci: • Mama, mama, sad znam kako ćeš dobiti novu bebu! • Pa kako Perice? • Mama i tata se skinu, onda tatina piša naraste, onda je on stavi u mamina usta i nakon nekog vremena mama dobije bebu. • Ma ne dragi moj, tako mama ne dobija novu bebu. To je kako mama dobija novi auto! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Čet Dec 03, 2009 10:33 pm | |
| Učiteljica proziva Pericu: • Perice, juče ponovo nisi bio u školi! • Baka mi je bolesna! • Svaki put kad izostaneš iz škole tebi je baka bolesna. Ne verujem u to! • Jeste, učiteljice, i mi sumnjamo da baka glumi! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Čet Dec 03, 2009 10:33 pm | |
| Popeo se Perica na drvo i jede bananu. Došli drugovi pa mu kažu: • Perice, majmuni su odavno sišli sa drveta! • Vidim! - reče Perica. | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Pet Dec 11, 2009 1:30 am | |
| Kaže nastavnica učenicima: - “Neka ustane onaj koji sebe smatra budalom!” Ustane Perica. Nastavnica ga upita: - “Perice, zašto ti sebe smatraš budalom?” Perica će na to: - “Ne smatram se budalom, nego mi je žao gledati Vas kako tu sami stojite.” | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Sre Dec 16, 2009 5:23 pm | |
| Zvoni telefon javi se Perica: Covek:Halo Perica:A to si ti Tata Tata:Jeste ja sam sine sta radis Perice:Evo igram se Tata:A mama Perica:Tu je sa jednim cikom Tata:Kojim cikom Perica:A ti ga neznas on uvek dodje kad odes na posao Tata:Je li sine jel znas gde drzim pistolj Perica:Znam tata Tata:Uzmi ga i ubi i mamu i ciku Perica:Ali tata to je nasa mama Tata:Nema veze ubi ih Perica ode i ubije ih Perica:U redu tata ubio sam ih Tata:E sad Ciku zakopaj u dvoriste a mamu baci u bazen Perica:Ali tata mi nemamu ni bazen, ni dvoriste Tata: jel to 321654 Perica:Ne TITITITITITITITITI | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Sre Dec 23, 2009 4:36 am | |
| Perica se dere iz bašte: "Mama, mama neka grozna krtica nam uništava baštu ! " "Ubi je, zakolji je, spali je, baci je u reku ! " Posle deset minuta, mama upita pericu: "Jesi li ubio onu krticu ? " -"Ne " - odgovara perica -"Zaklao ? " -"Gore od toga '' -"Zapalio ? " -"Još gore od toga " -"Bacio u reku !? " -"Ne, živu sam je zakopao. " | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! Sre Dec 23, 2009 4:39 am | |
| Pita učiteljica Pericu: - Perice, šta je to - ide šumom ne šuška, ide vodom ne brčka?
Misli Perica i posle nekog vremena kaže: - To je zagonetka! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi o Perici! | |
| |
|
| |
| Vicevi o Perici! | |
|