| Vicevi o policajcima | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Vicevi o policajcima Pet Nov 06, 2009 3:23 pm | |
| [center][b]Ovde pisite viceve o policajcima!! Najbolji ce biti objavljeni u Petici! | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} Moderator
Broj poruka : 2071 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Ned Nov 22, 2009 11:59 pm | |
| Zasto policajac i policijski psi posebno rade testove? Da policajci ne bi prepisivali! | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} Moderator
Broj poruka : 2071 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Pon Nov 23, 2009 12:01 am | |
| Ko ima IQ 180? 180 pandura.
Prilazi klinac panduru i kaze:"Ciko,ciko je li ovo vasa kapa?" A pandur ce:"Nije, ja sam svoju malo pre izgubio".
Kuca plavusa na banderu i prilazi joj policajac. "Zasto kucas tu?" "Pa evo, pise da izdaju sobu, ali niko mi ne otvara." Na to ce policajac:"Cudno da nema nikoga, a gori im svetlo!"
Seta tako pandur ulicom i naidje na klinca koji sedi na trafici, pa mu rece : Je li bre, mali, je'l ti i kuci tako sedis na trafici ? | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} Moderator
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Pon Nov 23, 2009 12:02 am | |
| Stoje na stanici pandur i dizelas. Tek ce dizelas panduru: Jel' znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza? Nemam pojma, odgovori ovaj. Voz ima dva razreda, a ti ni toliko. Misli se pandur i kaze: Jeli, a jel' znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza? Ne znam, kaze dizelas. Ovaj voz ide IZ stanice a ti U stanicu".
Takmice se CIA, KGB, i nasi panduri ko ce prvi da uhvati zirafu. CIA uhvati za 10 sekundi, KGB za 9, a nasi uhvate za 5 sekundi, ali slona. Ali to nije zirafa zale se drugi ! Tek ce jedan od nasih: Ajde sad, kazi lepo drugovima sta si ti. Ja sam zirafa, ja sam zirafa, samo nemojte vise da me bijete!- odgovara slon. | |
|
| |
Justin's shawty♥ Moderator
Broj poruka : 2755 Datum upisa : 22.11.2009 Godina : 31 Lokacija : Tree Hill :) Raspoloženje : Super :)
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Pet Dec 04, 2009 12:17 am | |
| Dva policajca vrše uviđaj fatalne saobraćajne nesreće. Pita prvi: -"Gde je noga?" Drugi odgovara:-"U njivi." Prvi:-"Gde je ruka?" Drugi:-"U njivi." Prvi:-"Gde je glava?" Drugi;-"Na asvaltu." Prvi:-"Jel se pise asvalt ili asfalt?" Drugi šutne glavu i kaže "U njivi" | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Pet Dec 11, 2009 1:32 am | |
| Vozač vozi autoputem, kada mu odjednom na put iskoči crveni patuljak. Vozač zakoči i upita patuljka šta želi. Crveni: Ja sam crveni patuljak i peder sam. Daj mi vode. Vozač mu da vode i nastavi svojim putem. Posle nekog vremena, na put mu iskoči zeleni patuljak. Vozač opet zakoči i saceka da mu patuljak kaže šta želi. Zeleni: Ja sam zeleni patuljak i peder sam. Daj mi hrane. Vozač mu da nešto za pojesti i nastavi putem. Ali opet, posle par kilometara, na putu mu se ispreči plavi patuljak. Već iznerviran, vozač stane i obrati se patuljku: Da, znam, znam…ti si plavi patuljak i peder si. Šta hoćeš? Plavi: Vozačku i saobraćajnu xDD | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Sre Dec 16, 2009 5:26 pm | |
| Prolazi žena kroz crweno i zaustawi je policajac. "Gospođo prošli ste kroz crweno." -Ali ja sam daltonista. "Ne brinite kažnjawamo mi i strance" | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Ned Dec 27, 2009 11:07 pm | |
| Stoje dva policajca na trotoaru i posmatraju saobraćaj. Utom prolazi žuti fića, pa će jedan:
* E je l' vidiš onog žutog fiću? * Vidim. * E istu ću takvu ladu ja da kupim, samo belu... | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Ned Dec 27, 2009 11:08 pm | |
| Šta radi policajac kad dobije 7 na LOTO-u? ... Kupi raskrsnicu pa radi privatno! | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Ned Dec 27, 2009 11:09 pm | |
| Zašto se dva pandura svađaju ulicom? ... Koji će da ide u sredini. | |
|
| |
♫Hemicarka♥ Vip
Broj poruka : 5169 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Gimnazija Raspoloženje : Potistenost...
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Pon Jan 04, 2010 7:29 pm | |
| igraju plavusa i policajac u kaficu. Kaze plavusa:"Hladnije je,verovatno su ukljucili erkondisn" Policajac:"Da,i ja volim njih" | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Uto Jan 12, 2010 3:40 pm | |
| Pricaju dva policajca. Prvi: sta ima novo? Drugi: kupio sam cetku za WC. Prvi: I,kakva je? Drugi: ma meni je ipak bolji toalet papir. | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Uto Jan 12, 2010 3:43 pm | |
| Pitala uciteljica malog Ivicu ko je napisao Gorski vijenac. Nisam ja! Daj Ivice molim te ne budali. Ali, nisam ja majke mi! Uciteljica ode kod direktora i isprica sta se desilo i pita kakvi to debili idu u ovu skolu... Nemojte se nervirati, mozda mali stvarno nije to napisao! Kaze joj sasvim ozbiljno direktor. Uciteljica poludi, da otkaz i krene kuci autom. Tako iznervirana prodje kroz crveno i zaustavi je policajac. Molim vas nemojte me kazniti, danas mi se nesto strasno desilo... I isprica mu sta joj se dogodilo. U redu, gospodjo... Samo mi recite na koga jos sumnjate! kaze policajac. | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Pet Jan 22, 2010 1:49 pm | |
| Razgovaraju dva policajca: * Šta bi ti više voleo da budeš, glup ili ćelav? Drugi će na to: * Pa ja bih više voleo da budem glup. * Što? - pita onaj prvi. * Pa ne vidi se na prvi pogled. | |
|
| |
Adjana ♥ N Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 5597 Datum upisa : 09.02.2010 Godina : 28 Lokacija : Sa simpatijom ali samo u snu Raspoloženje : Ok
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima Sub Feb 13, 2010 5:58 pm | |
| Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: -Kuda ste krenuli tako pijani u ovo doba noci? -Na predavanje-odgovara pijanac policjac-daj,pa ko sad drzi predavanje? Pijanac-Moja zena!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi o policajcima | |
| |
|
| |
| Vicevi o policajcima | |
|