| Vicevi o Muji i Hasi | |
|
+2Justin's shawty♥ {Andja♥MyI} 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Vicevi o Muji i Hasi Pet Nov 06, 2009 3:19 pm | |
| Ovde pisite viceve o Muji i Hasi! Najbolji ce biti objavljeni u Petici! | |
|
| |
Justin's shawty♥ Moderator
Broj poruka : 2755 Datum upisa : 22.11.2009 Godina : 31 Lokacija : Tree Hill :) Raspoloženje : Super :)
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Uto Nov 24, 2009 12:01 am | |
| Vozi Mujo auto i slusa na radiu vijesti. I na vijestima javlja da jedan vozac ide suprotnim smjerom, molimo opreznost !!! A na to ce Mujo, kako bolan jedan, vidiii koliko ih je | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Pet Dec 11, 2009 1:32 pm | |
| Kupio Haso novi motor , mašina i po boli glava i sad on seo i ode malo da ga provoza kroz grad. Piči haso 100 na sat i dere se:
Je li ima ko 'vakav motor? Nema niko! - poneko mu dobaci. Nakon jedno dva sata vožnje prolazi kroz jednu ulicu i dere se:
Ima l' ko 'vakav motor? Imam ja, šta se foliraš nisi jedini. - dobaci mu jedan momak. Pa de bona reci kako se ovo čudo gasi! - zavapi Haso. | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Sub Dec 19, 2009 6:21 pm | |
| Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu. • Ko si ti? - upita Mujo. • Ja sam Sveti Petar! • Jel' to znači da sam ja mrtav? • Da! • Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah. • Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku. • Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće. Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju: • Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde? • Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati. • Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom. I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče: • Probudi se, pička ti materina pijana, sereš po krevetu... | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Ned Dec 20, 2009 7:53 pm | |
| Kada je Haso bio mali, nije pričao do svoje pete godine. Posle pet godina odjednom Haso progovori:
* Baba.
Nedugo zatim baba mu umre. Posle malo vremena, Haso reče:
* Deda.
I deda mu sutradan umre. Nakon dve godine, Haso opet progovori:
* Tata.
Svi se ožaloste i pripreme kovčeg i sve ostalo. Posle nekoliko sati, javlja se neko i kaže:
* Ljudi, umro komšija Omer! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Sre Dec 23, 2009 1:52 pm | |
| Mujo i Haso dobili nagradu, vikend paket u Njujorku. Popeli se oni na 109. sprat hotela i gledaju kroz balkon. Kaže Mujo Hasi: Vidi bolan Mujo pa mi imamo pogled na more, mogli bi se okupati, samo skociš sa balkona i eto te u moru. Pošto je bila magla i 109. sprat, Mujo i Haso bili su sigurni da je ispod more.Kaže Haso Muji da skoci kad je tolko zapeo da se okupa. Skocio Mujo i naravno razbio se na betonu, na trotoaru ko lubenica. Vice Haso odozgo: Mujo kakva je voda, jel ledena.A Mujo ce njemu:Nije, nije samo skocci malo dalje, ja sam udario guzicom od obalu. | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Šta rade Mujo i Haso kad završe Pravni fakultet? Prenesu skele na Ekonomskog. | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Dosao Mujo u porodiliste pa pita: Šta sam dobio? Sina - odgovore mu sestre. Znao sam! Ja sam odžacar, kad prodžaram odžak, ne može da omane... Da, ali ga ne cistite cesto. Mali je crn... | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Sre Dec 23, 2009 1:53 pm | |
| Sedi Mujo na kamenu, prolazi Haso i pita ga: "Šta je Mujo, sediš i razmišljaš?" Na to ce Mujo: "Ma ne, ne, samo sedim." | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Sre Dec 23, 2009 1:54 pm | |
| Jeste li culi, Mujo magistriro?! - Pokupio ga šleper na magistrali!!! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Sreli se Mujo i Haso. Pita Mujo Hasu: "Cuj, neka bude medu nama, posudi mi 100 eura." "Ne brini, kao da nisam ni cuo!" | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Ide Mujo iz bolnice i stretne ga haso i pita ga: Sta je mujo je si li bolestan. Ovaj kaze: ma ne zena mi je u bolnici malo sam je nasikirao | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Sre Dec 23, 2009 1:55 pm | |
| Ulazi Mujo sav iznerviran u biblioteku: - Jarane, evo ti nazad ova knjiga. Previše je likova, a nigdje zapleta. A biblikotekar ce: - Ti si nam znaci uzeo telefonski imenik! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Sre Dec 23, 2009 1:55 pm | |
| Bracni razgovor. Pita Mujo Fatu: - Je li, bona, jesam li ti prvi? - Moze biti... Neshto si mi poznat... | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Sub Dec 26, 2009 7:57 pm | |
| Doveli Muju u kriticnom stanju u bolnicu i doktor vice: "Sestro, brzo instrumente!" A Mujo ce: "Doktore, pa ja umirem, a tebi je do svirke! | |
|
| |
ALaOrillaDeUnAmor Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 434 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 27 Lokacija : En el Titanic,acaba de decir a Poncho:,,Si tu quieres saltar,yo voy hacer lo mismo...Pero quiero que sepas que mi alma te seguira Raspoloženje : Dobro je za sada!
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Ned Dec 27, 2009 2:53 am | |
| Postao Mujo nowi direktor.Bio mu je prwi dan. Ulazi sekretarica.
-Gospodine,stigao Wam je faks. -Neka sedne,daj mu kafu,ja chu doci uskoro. | |
|
| |
{♥}Breathe{♥} Moderator
Broj poruka : 2071 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : negde sama sa Ponchom ljubimo se i vatamo
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Ned Dec 27, 2009 5:35 pm | |
| išao mujo u mađarsku i kupio je auto .kad se vraćao vozio se brzo ,a kad je opet išao u mađarsku vozio se tri dana. zašto? zato što kad je vozio u mađarsku nije okrenuo auto pa se vozio unatraške! | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Ned Dec 27, 2009 11:12 pm | |
| Dobio Mujo novu gajbu i otisao da je vidi. Usao on u stan, malo razgleda sobe i dosao u spavacu sobu. U njoj ugradjen plakar. Otvori on plakar, u plakaru ogledalo. Uplasvsi se on brzo zatvori plakar i otrca do najblizeg telefona. -Halo, milicija neko mi je provalio u stan, da, jos je tamo, u plakaru se krije. Dosao policajac da izvrsi uvidjaj. Udje on u sobu, polako se priblizi plakaru i naglo otvori vrata. A, pa kolega je vec stigao... | |
|
| |
Justin's shawty♥ Moderator
Broj poruka : 2755 Datum upisa : 22.11.2009 Godina : 31 Lokacija : Tree Hill :) Raspoloženje : Super :)
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi Pet Jan 01, 2010 6:47 pm | |
| Sreli se Mujo i Haso na jednom trgu u Veneciji..... Kaže Haso: Ja ovde poslom, a ti? Mujo: Ja na medenom mjesecu... Haso: Ooooo! A gde ti gospođa? Mujo: Čuj, ba, gospođa... A ko će mi pazit` doma na trgovinu? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi o Muji i Hasi | |
| |
|
| |
| Vicevi o Muji i Hasi | |
|