| Pisite sms poruke! | |
|
+13Justin's shawty♥ ~*Forever Young*~ anny {Issy♥AyM} {♥}Breathe{♥} Andjela Evanna Lynch fan #1 ALaOrillaDeUnAmor *Forewer and ewer bff* *Stella Rossa BUNTOVNICA {Riri♥AyI} {Andja♥MyI} 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*Forever Young*~ Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 22, 2009 5:14 pm | |
| Najteže je znati da si nitko i ništa u očima onog ko tebi znači sve,ali život ide dalje i ne pita boli li ili ne.. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Nov 23, 2009 11:44 pm | |
| Srce ima svoju moc,srce srcu mora doc,a kad srce srce nadje,ziveti je tada sladje,svako ima srce svoje,srce moje znas li ko je? | |
|
| |
Justin's shawty♥ Moderator
Broj poruka : 2755 Datum upisa : 22.11.2009 Godina : 31 Lokacija : Tree Hill :) Raspoloženje : Super :)
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Nov 23, 2009 11:50 pm | |
| Moje srce luta, samo tebe trazi a tebi je ipak neko drugi drazi. Znam da me tvoje srce zauvek brise ali jos danas se seti mene i ne moras nikad vise | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Nov 24, 2009 1:26 pm | |
| Zelim da znas da sam ovo prava ja i da to sto osecam prema tebi se desilo nekako.Sve se menja,pocinjem da otkrivam sebe,mogu da volim i sada volim tebe.Dosta je bilo igranja mojim laznim zivotom,meni je potrebna cista dusa kao ti da mi zaleci rane neznoscu i lepotom... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sre Nov 25, 2009 2:52 pm | |
| Zivot je jedan i neponovljiv, i iz tog razloga treba zivet ziveti i u zivotu uzivat. Jednom se zivi iz tog razloga treba da se VOLIMO, VOLIMO, VOLIMO I SAMO VOLIMO ! | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Čet Nov 26, 2009 1:55 pm | |
| Imam zelju jaku da nadjem srodnu dusu makar i na ovom sajtu, ali nada uvek postoji zato ova moja poruka ovde stoji. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pet Nov 27, 2009 12:55 pm | |
| Imam zelju jaku da nadjem srodnu dusu makar na ovom sajtu. Uh sto masta moze da radi svasta, jer bi mi zivot bio jako lep kada bi pored mene bio takav cvet, ali nada uvek postoji zto ova moja poruka ovde stoji ! | |
|
| |
_Dead Doll Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 1803 Datum upisa : 09.11.2009 Godina : 27 Lokacija : Al0ne with ... some0ne ... but 0nly in dreams... :'( Raspoloženje : Sad f0r s0me0ne :'(
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pet Nov 27, 2009 11:16 pm | |
| Ulovio sam zlatnu želju ako je pustiš ispuniti ću ti ribicu tri puta! | |
|
| |
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:04 am | |
| Znala sam da si stariji bio i prije mene mnoge ljubio. Srce moje streptit nije znalo, lazima tvojim je vjerovalo. Tebi sam dala slobodno vrijeme, iskreno ljubila usne tvoje, a ti si ljubio druge zene.S tobom sam na prvi sastanak izasla. Sve sto sam imala tebi sam dala, a ti si mi umjesto hvala rekao "Djevojcice,jos si mala". | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:05 am | |
| Kada ti vidim u ocima sjaj,kada se nasmijes oko sebe osetim raj,a kada ugledam lice kao sto je tvoje,shvatam da andjeli ipak postoje... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:07 am | |
| Nocas kad ti se san na oci spusti, polako i tiho moje ime izusti, i nemoj zbog ove poruke da ludis, jer zelim da se s mojim imenom na usnama budis. Hajde daj mi utjehu, makar me povredi, jer zivot sa cutanjem nista ne vrijedi, daj otvori srce zagrij dusu svoju, posalji mi poruku nije bitno koju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:07 am | |
| One koje volimo uvek izgubimo, rijetko ili nikad vise se ne zaljubimo. Sve sto poslije dodje - bijekstvo je od krize, samo jednom se voli - drugo su reprize | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:08 am | |
| Znam da me zelis nesto mi kaze , znam da me sanjas srce me ne laze , tesko mi je jer nisam kraj tebe , da mi je dobro lazem samo sebe , a znam da me volis ko i ja tebe. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:08 am | |
| Zelim da me jednom zagrlis, moje usne da poljubis, moja osjecanja da probudis, zelim da kraj mene dises a ne samo da mi poruke pises..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:25 am | |
| Ti mislis da sam srecna, to ti moj pogleda kaze, a srce potajno boli, znaj da pogled moze da slaze, ti mislis da svaka trava za mene cvjece predstavlja, ti mislis ako si ti srecan da srecan je ceo svet.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:25 am | |
| Ti zivis negdje daleko i tamo ti sunce sja dali se upitas nekad kako li zivim ja. ×´¨`·.×*×´¨`·.×*×´¨`·.×*×´¨`·.×*×´¨`·.×* Daljina nas djeli al' nemoj da patis, cekat cu te vijerno sve dok se nevratis. Daleko si voljeni moj, duge su mi tamne noci, al' ljubav mi snagu daje da izdrzim u samoci. Daljina nas dijeli, al' ljubav nas spaja, tesko je, tesko bez tvoji zagrljaja! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:27 am | |
| ~Tajna~ Spustila sam oci i zaplakala u sebi,tamo gdje niko suze ne vidi. I posljednji,nevidjivi put,uzela sam te na svoje srce i zagrlila kao sto se san grli. Pruzila sam ti,u sebi, uvek sputavane ruke i nevidljivo za druge spustila ih na tvoja ramena. A ti si s bolom slusao nasmijane reci sto sam ih kao sarena ptica bacila u gomilu da je zabavim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:28 am | |
| Nemoj plakati devojko tvoje suze ga ne bole nemoj ga voleti devojko jer ga i druge vole Nemoj zeleti devojko da ti se on vrati jer kad bi ti se vratio zivot bi ti upropastio Nemoj ga kleti devojko tvoje ga kletve ne bole kleknut ce on pred tebe kad prestanu druge da ga vole | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:29 am | |
| Dugo sam ostala pred tvojom slikom dugo sam ceznula za tvojim likom. Tiho te zovem u jednoj noci i ako sam znala da neces doci. Mirno si rekao da volis drugu a meni zadao bol i tugu. Tuzna srca, vesela lica, krila sam tugu od drugarica, jer tesko je tesko bolnu ljubav kriti u srcu patiti a nasmijan biti | |
|
| |
Broj poruka : 2755 Datum upisa : 22.11.2009 Godina : 31 Lokacija : Tree Hill :) Raspoloženje : Super :)
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:21 pm | |
| Ove ce zime pahulje snezne biti svedok ljubavi nezne koraci po snegu vode nas ka sreci koliko te volim vreme ce ti reci | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:22 pm | |
| Telefon ti zvoni to te ja budim. Daleko si od mene zelim da te ljubim zelim da znas da zelim da te imam ali nisi pored mene pa te samo cimam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:22 pm | |
| Cuvaj me u malom kutku svog srca. Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak zivota a voli me tek toliko da znam da postojim! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:23 pm | |
| Mozda ti ne znas da me boli dok ti ovo pisem znam da nisi moj I to mi ne da da disem ti ne znas koliko ja zbog tebe patim al znaj da zivim za dan kad cu da ti svaku suzu vratim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:24 pm | |
| Nocas mi je vjetar tvoje ime sapnuo i bol u srcu probudio, zbog tebe sam nocas gorko zaplakala jer boli sjecanje na to da sam te voljela, nocas sam shvatila da te nisam preboljela. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Nov 29, 2009 1:25 pm | |
| Moja najveca uspomena: Dan kad smo se sreli Moja najveca tuga: Daljina sto nas deli Moja najveca nada: Poruka od tebe Moj veliki san: Da si pored mene… | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! | |
| |
|
| |
| Pisite sms poruke! | |
|