| Pisite sms poruke! | |
|
+13Justin's shawty♥ ~*Forever Young*~ anny {Issy♥AyM} {♥}Breathe{♥} Andjela Evanna Lynch fan #1 ALaOrillaDeUnAmor *Forewer and ewer bff* *Stella Rossa BUNTOVNICA {Riri♥AyI} {Andja♥MyI} 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*Forever Young*~ Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:27 pm | |
| Duboko vjeruj u ono što želiš! I zapamti: Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli! U životu poželi samo jedno: da ne voliš izgubljeno i ne izgubiš voljeno!! | |
|
| |
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:28 pm | |
| Ne dozvoli da neki pogresni ljudi udju u tvoj zivot, pomute bistrinu tvojih ociju, nateraju te da volis ono sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju-MENE | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:29 pm | |
| Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:30 pm | |
| Rekli smo zbogom al' to nismo zeljeli Rekli smo zbogom i ako smo se voljeli Rekli smo zbogom i ako su nam srca bila vruca Rekli smo zbogom i ako su nam oci bile vlazne Rekli smo zbogom i ako su nam rijeci bile lazne | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:32 pm | |
| U snu sam jaka Prije nego sto zaspim mislim cesto na tebe kako bi bilo da sam kod tebe Ja nisam upstvari toliko hrabra ali u mojim snovima sam vrlo jaka kad bi samo mogla ostvariti sto svaku noc sanjam TI bi to vec davno primijetio koliko te mnogo "VOLIM". | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:33 pm | |
| Ovo je pijesma za jedno lice, Za jedne najljepse smedje oci, Ovo je pijesma za mladica kojeg zaboraviti necu moci, Ovo je pijesma za jedno srce, Za jednu ne dovrsenu igru, Za jedno umrlo juce i jedno sretnije sutra, Tako mi je dosta svega, Al jos uvijek pisem pijesme za njega... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:38 pm | |
| Bile su same, sada vise ne, bile su lijepe al ne kao prje. Bile su njezne, tople i duboke oci smedje te, Nekad ih gledah sa osmjehom ja, a sada su one djeo tudjeg sna, I drugom se sada smjese, meni vise ne, i drugog sada voli kao mene prje. A bile su beskrajne njezne i duboke, kao i ljubav iz ociju tih. Nekad su bile moje a sada drugi ljubi njih. A sada kao magla, kao nejasne slike dvije, ostadose mi u sjecanju smedje oci njenje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:45 pm | |
| Zivim ~ Jer su drugi htijeli... Volim ~ Jer to sudbina svima dijeli... Patim ~ Jer druga ljubi usne tvoje... Umirem ~Jer gubim ono sto je nekada trebalo biti Moje | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 03, 2010 6:46 pm | |
| Gledam te i ti gledas mene , nerazumijem te oci ti sjaje, srce ti vene volim te jako i cvrsto tiho i njezno Gubim te a to je tako neizbjezno lazem te i samo istinu srce zna I samo te pitam sta ima ona a nemam ja?Kome da kazem da ga volim zbog njega da obolim mora neko iskren biti kome cu se povjeriti:) | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Jan 05, 2010 5:08 pm | |
| HEJ TI MALI SLATKI STVORE ZNAS LI KOME KRADES SNOVE,KO TI PORUKE PISE,KO TE VOLI NAJ VISE,KOME JE DO TEBE STALO,KOME?E PA RAZMISLI MALO | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sre Jan 06, 2010 5:20 pm | |
| AKO ME NEKADA PITASH KOGA VISHE VOLIM TEBE ILI ZIVOT: JA CU RECI ZIVOT,A TI CESH SE NALJUTITI I OTICI I NIKADA NICESH SAZNATI DA SI TI MOJ ZIVOT | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Čet Jan 07, 2010 3:29 pm | |
| Ako se nekad u životu sretnemo,na gradskom plocniku,u parku,bilo gdje ja te molim skreni pogled,zaboravi dragi sve Samo prodi mirno bez pozdrava kao da se nikad sreli nismo,jer mnogo se toga u životu desi,suprotno od onog što bih smo željeli! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pet Jan 08, 2010 4:00 pm | |
| Treba znati voleti,a da traga nema. Treba znati preboleti,ali bez uspomena. Treba znati patiti a da mnogo na boli. Treba hrabar biti i onda kad se uzalud voli. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pet Jan 08, 2010 8:29 pm | |
| Ako se nekad u životu sretnemo,na ulici, u parku,bilo gdje?Skreni pogled ja te molim,zaboravi dragi sve Samo prodi mirno | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Jan 09, 2010 11:33 pm | |
| Možda smo mogli poci malo dalje,stazom ljubavi koja život znaci,možda smo mogli voljeti se duže,da smo i sami bili malo jaci! | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 10, 2010 2:15 pm | |
| Ništa na svijetu više ne boli,nego kad srce uzalud voli! | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| |
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sre Jan 13, 2010 4:16 pm | |
| Tiho,sasvim tiho sapni mi zasto si tu..I nemoj nista precutati jer zelim sve da znam..I kazi ko sam ti ja,a ko si meni ti..Sve je vec odavno receno ali hajde samo jos jednom..Ostani i ne ljuti se sto opet pitam ovo sve..znas ti dobro,bojim se ako otvorim oci da samo ne sanjam te.. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Čet Jan 14, 2010 3:49 pm | |
| Veceras bez suza placem tiho, veceras sam potpuno sama, veceras mi treba on, a njega nema, a oko mene je tama. Suze mi kvase lice jer nisam s njim. Pomozi mi drugarice moja da se pomirim sa tim. I tako cu sama zaspati, snivati o njemu, u snu dozivati mu ime i nalaziti njegov lik u svemu. Pomozi mi da zaboravim crne oci, taj osmeh sto dusu razdire, pomozi mi jer bez njega deo mene umire... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pet Jan 15, 2010 4:08 pm | |
| Ja nemam ni snage ni hrabrosti da te ne volim... Da ti oci pogledam a da nista ne osetim... Jesi i ostaces za mene sve... Moja prva ljubav, moj ceo svet... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pet Jan 15, 2010 11:38 pm | |
| Ljubaw je ono stanje u kojem je sreca one druge osobe kljucna za nasu wlastitu srecu | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Jan 16, 2010 1:26 pm | |
| Kad se sretnu oci nase, spusticu pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oci vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, zelim da te mrzim a prokleto te volim... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 17, 2010 3:03 pm | |
| napisacu na svim ciglama ovog sveta da te iskreno volim,a onda cu se moliti da ti jedna padne na glavu da vidis kako boli kad mi nedostajes!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Jan 17, 2010 7:02 pm | |
| Kad mi suze krenu, osećam da gubim. Dok ti sliku gledam, želim da je ljubim. Jastuk mi je noćas poput kamena, osećam da nemam više vremena. Moram da te pronađem, hoću da ti dokažem... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Jan 18, 2010 10:44 pm | |
| tiho je padalo jedno vece, tiho je gorio jedan dan, jedna je suza pocela da tece, neko je zauvijek ostao sam. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! | |
| |
|
| |
| Pisite sms poruke! | |
|