| Pisite sms poruke! | |
|
+13Justin's shawty♥ ~*Forever Young*~ anny {Issy♥AyM} {♥}Breathe{♥} Andjela Evanna Lynch fan #1 ALaOrillaDeUnAmor *Forewer and ewer bff* *Stella Rossa BUNTOVNICA {Riri♥AyI} {Andja♥MyI} 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Mar 16, 2010 12:35 am | |
| U tebi sam imala sve. Srecu, druga, ali i bol i tuga si mi bio ti. Moja najveca ljubav, sve u zivotu sto vredi, ali sad sve to pocinje da bledi, polako da nestaje i sve sto mi preostaje su suze, ali one ce jednog dana nestati bas kao i ti, jer ja ovako ne mogu izdrzati. Da si malo bio drugaciji, da si me razumeo, da si znao sta si hteo. Sve bi bilo mnogo bolje, ali ne mogu vise protiv svoje voje i zelim ti najboje. Nikog vise necu tako voleti, ali znam da cu te jednog dana preboleti. Moracu zbog sebe, jer nisam vise srecna pored tebe! | |
|
| |
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Volim te-znaci trraziti smisao, biti spreman i otvoren. Volim te-znaci ziveti istinu i drhtati pri pomisli na tebe. Ljubavi, siromasni su oni koji nikada nisu voleli! Ja ne zelim da ucim, vec da volim, to je visi stepen saznanja. Ako verujes u sebe, za posledicu ces imati nesalomivu savitljivost koja odoleva svakoj oluji. Tako ce ljubav i zivot biti jedno. Volim te, zaista te volim! Tera me silna potreba za tobom. Tada i moj zivot dobija smisao. Moja sudbina dobija nove oblike osmisljene tobom. Zbog tvoje ljubavi ti oblici imace neprocenjivu vrednost. Zar mogu ocekivati vise? | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Kisa pada cvjetaju bandere, ja tebe volim ti si moja cura. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Ne znam kad vise boli, kad si tu ili kad te nema, kad me gledas ili kad smo stranci! Ne znam sta vise boli, ta tvoja smedja kosa ili te divne oci, kad te zelim ili kad te dozivam... Ne znam sta vise boli, kad se daje ili kad se moli, kad se mrzi ili kad se voli... Ne znam ali osecam da boli... | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Mar 16, 2010 12:36 am | |
| Ne znam kad vise boli, kad si tu ili kad te nema, kad me gledas ili kad smo stranci! Ne znam sta vise boli, ta tvoja smedja kosa ili te divne oci, kad te zelim ili kad te dozivam... Ne znam sta vise boli, kad se daje ili kad se moli, kad se mrzi ili kad se voli... Ne znam ali osecam da boli... | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Volim te-znaci trraziti smisao, biti spreman i otvoren. Volim te-znaci ziveti istinu i drhtati pri pomisli na tebe. Ljubavi, siromasni su oni koji nikada nisu voleli! Ja ne zelim da ucim, vec da volim, to je visi stepen saznanja. Ako verujes u sebe, za posledicu ces imati nesalomivu savitljivost koja odoleva svakoj oluji. Tako ce ljubav i zivot biti jedno. Volim te, zaista te volim! Tera me silna potreba za tobom. Tada i moj zivot dobija smisao. Moja sudbina dobija nove oblike osmisljene tobom. Zbog tvoje ljubavi ti oblici imace neprocenjivu vrednost. Zar mogu ocekivati vise? | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Volim te do neba, beskrajno, neopisivo mnogo. ZAUVEK | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Budan cu citave noci, drzati zatvorene oci, da bi samo ti uvek bila pored mene, da bih mogao da ljubim te usne dok sapucu moje ime, da vidim to lice i oci u kojima se tajna krije, da me zagrle tvoje ruke, dok moje istrazuju telo koje vatrom gori. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Slusaj sad: U srcu sam dete koje ne zna da mrzi, u zivotu sam putnik koji uvek nadje pogresan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud voli. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Zasto je zivot tako surov? Zasto moram i kako mogu da se borim protiv onog sto zelim i volim. Nikada necu izgubiti nadu da cu biti s tobom, da cu osetiti svu toplinu i treperenje tvog tela zeljnog ljubavi. Svaki taj treptaj bice jedna nota melodije koju ce moje ruke, nezno milujuci te, da ispisu po tvom telu. Svakiuzdah koji usledi bice poziv usnama da to treperenje podignu na nivo plesa koji ce se pamtiti zauvek. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Malena, nedostaje mi tvoja blizina, onaj carobni trenutak kada nam se pogledi sretnu, kada osmeh govori sve i kada smo, bez obzira na sve, dovoljni jedno drugom. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Tezi visokome jer u dusi ti leze skrivene zvezde. I sanjaj jer snovi prethode svakom cilju. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Ako ikad shvatis da te volim i pozelis da me vidis potrazi me, naci ces me gdje ima najvise boli, a najmanje smijeha ... Potrazi me jer dusa te voli, a srce ceka ... ): ------ za m....u | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Divno je kad nekog voliš, jer ljubav je najveći poklon koji dajemo. Ljubav je škola nesebičnosti i vernosti. Prava ljubav je kad nekoga voliš kao ja tebe. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Daj mi tvoju ruku i zažmuri. Čujes li kako moje srce kuca? Razumeš li šta kaže? Priča o mojoj ljubavi prema tebi! | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Mar 16, 2010 12:37 am | |
| Ima negde neko ko sanja o tvom osmehu,ko zna da samo u tvom prisustvu zivot vredi nesto.Zato ako se osetis usamljeno seti se da negde neko misli na tebe. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Ne zelim te izbrisati iz zivota, ti si nesto posebno, nesto za sta se vredi boriti. Jedini nacin da prestanem da se borim za tvoju ljubav, je da mi kazes NE. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Kada budes spavala, u san cu ti doci ja, da te vidim, da te grlim, da te ljubim, da te imam samo za sebe. jer jedino te tada mogu imati, nesudjena ljubavi... | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Ti si jedini koga toliko znam, ti si jedino bice na svetu za koga mogu da kazem da je moja sreca. Ni za koga vise posle tebe to ne mogu reci. Koliko cu dugo dozivati tebe i ono sto si mogao da mi pruzis ja ne znam, ali one dane kad sam ljubila tebe cuvacu vecno kao dragu uspomenu... Nisam znala da je tako tesko kad se odlazi... Uzmi samo deo naseg zivota i idi.... Suvise je bilo lepo, da bi moglo vecno da traje... | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Andjeli su neshto sveto, znak koji nam u tami uvek pokaze na koju stranu da nastavimo... Uteshe nas kada smo tuzni i kada pokleknemo, daju nam snagu za dalje, za nove pobede... Verujem andjelima i znam da si ti u mom zivotu neshto poput njih. Ti si kao andjeo koji me podigne onda kada moja krila zaborave leteti! | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Ne znam kako da pobegnem od sna, i ne znam dal' te iko voli kao ja, al' ne bi ova noc, tako bolela...da te nisam volela! | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| Hajde da igramo zmurke! Ako me pronadjes, ljubicemo se non-stop, a ako me ne pronadjes - kuci sam!! | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| jos uvjek zelim dubinu tvojih ociju,zelim da moja ruka dodirne tvoju ,toplinu tvojih usana zelim,zelim da me ljubis i volis do kraja.. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| necu da placem jer dosta je bilo,nocima sam plakala za tobom,jer si svako jutro dolazio pijan,a ja nisam znala sta cu sa sobom.necu da bezim jer nisam kriva,a tebi cu vrata otvoriti da ides kod one s kojom spavas,i u srce te necu vratiti!!!ti idi,idi kod nje,neka se ona kida zbog tebe,dosta sam plakala za tobom a od sada cu misliti samo na sebe!!! | |
|
| |
Clana♥ Moderator
| vec dugo samo tebe sanjam,i samo tvoje dodire zelim,vec dugo zelim da te zagrlim,i da se moje usne dodirnu sa vrelim.puno prilika sam propustila,a nekad mi okolnosti nisu dozvolile,da ti kazem sve sto me muci,da te volim pa ti odluci,da li zelis da budem uz tebe,ili da svoju ljubav zadrzim za sebe,da li ces me uviti u tamu?da li ces me posle svega ostaviti samu?da li ces propustiti nasa jutra snena,ali znaj kada jednom odlucis povratka nema!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! | |
| |
|
| |
| Pisite sms poruke! | |
|