| Pisite sms poruke! | |
|
+13Justin's shawty♥ ~*Forever Young*~ anny {Issy♥AyM} {♥}Breathe{♥} Andjela Evanna Lynch fan #1 ALaOrillaDeUnAmor *Forewer and ewer bff* *Stella Rossa BUNTOVNICA {Riri♥AyI} {Andja♥MyI} 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*Forever Young*~ Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 1:55 pm | |
| Nesto se mislim..Ucinilo mi se da sam videla mladez na tvom levom obrazu,kontam da se sretnemo jer moram da se uverim... | |
|
| |
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 2:10 pm | |
| Pet zivotinja koje su potrebne zemi:kuna u dzepu,lisica oko vrata,jaguar u garazi,tigar u krevetu i jedan majmun koji sve to placa... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 3:59 pm | |
| Ja sam mali meda koji voli da te gleda. Svako jutro kad se budi,jedva ceka da te ljubi. Zbog tebe zanemaruje ceo svet jer tebe voli vise nego med.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 4:01 pm | |
| Ovako je bio pla.: da te volim jedan dan, al; dan je vreme kratko, a tebe voleti je slatko. Ma bolje meni bez tog plana volecu te svakog dana!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 4:03 pm | |
| Ukrascu te od sveta koji se ne smeje, dovescu te u moje srce da te greje, u zagrljaju mome dacu ti srecu, a iz njega te nikad pustiti necu.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 4:05 pm | |
| Ja sam mali meda,a sta si ti? Ja lutam po sumi,a gde ti? Sad cu da te gricnem,a sta ces ti? Ja mislim na tebe,a na koga mislis ti? Nedostajes mi,a ja tebi?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 4:07 pm | |
| Šaljem ti stihove umotane snegom i dobrotom, šaljem ti najlepše želje u ovoj noæi okupanoj lepotom, sretna ti Božiæna noæ, a radost i sreæa sami æe doæ. | |
|
| |
Andjela Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 454 Datum upisa : 07.11.2009 Raspoloženje : Super bar za sad
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 6:43 pm | |
| Jedna devojka zaljubljena suze nocas mora kriti. Jedna devojka sad je tuzna a mogla je srecna biti! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 6:44 pm | |
| U Ljubav veruje onaj ko vidi i oseca i zna da se sreca i ljubav poklanjaju, kao najlepsi dar, zato primi od mene skroman poklon-poljubac, pa neka ti ulepsa dan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 6:45 pm | |
| Rekli su mi da dan traje 24 sata, da sat traje 60 minuta, da minuta traje 60 sekundi - ali mi niko nije rekao da sekunda bez tebe traje vjecno... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 7:55 pm | |
| Ti si svetlost u tami zivota,ti si u mojoj muzici jedina nota,ti si beskrajna tama za moje sne,ti si moj zivot i MOJE SVE! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 10:39 pm | |
| 10 LUBAVNIH ZAPOVESTI:
1.Nikad se ne zaljubljuj do usiju! 2.Ne placi,ne pati jer to skodi lepoti! 3.Ne voli ga jer ces celog zivota patiti! 4.Ceni ga,ali sebe vise! 5.Sve sto kaze veruj mu,ali 50% odbaci! 6.Budi nezna,ali koliko on trazi! 7.Ne zovi ga posle svadje(vidi koliko te voli)! 8.Kad place,ne placi zajedno sa njim! 9.Ako zeli da raskinete,ODUSEVLJENO! 10.Varaj ga povremeno! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 10:41 pm | |
| Volim da te gledam kako se zbog mene budis i da ti poremetim san.Volim da me osetis i da me po sebi juris.Bicu sa tobom i nocas...Tvoj KOMARAC | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 10:42 pm | |
| Godine idu,sta nam zivot znaci?!Zajedno bi bili i bolji i jaci,ali zivot nisu snovi ouni zelja,znaj da do smrti i meni imas PRIJATELJA!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 10:47 pm | |
| Ne tuguj za onim sto je bilo. Ne tezi za onim sto ce biti. Ne boj se onog sto ce jednom doci. Ma koliko tesko bilo,znaj da ce proci!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 10:50 pm | |
| Nikad ne reci da si srecna kad si tuzna. Nikad ne reci da se osecas dobro kad se osecas lose. Nikad ne reci da si usamljen doj ja jos postojim! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 10:57 pm | |
| Zivi,nemoj stati, voli,ali nemoj ponos dati, zivot cesto znam da boli, ali imaj nade da te neko voli. Mozda za tebe neko dise i upravo ti ou poruku pise... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 21, 2009 10:59 pm | |
| Ovajnas zivot ima lazan sjaj, taman pomislis prava ljubav,a ono kraj. Zato ljubi,nemisli na krizu, jer jedino sto zivot nema reprizu!! | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Dec 22, 2009 12:36 pm | |
| Zelim da jutra docekujemo u dvoje,da nam se usne poljupcem spoje,da delimo i dobro i zlo,jer znam da ti zelis isto to...Da delimo tugu i radost,da zajedno docekamo starost.Zelim te za vremena dobra i zla,da budemo jedno drugom ljubav najveca,da budem tvoj andjeo,a ti moja sreca.Zelim da nas zivot iz snova stvorimo,pa da nam svi zavide koliko se volimo...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Dec 22, 2009 2:37 pm | |
| I know a magic island across a magic sea. One day perhaps well go there one day just you and me. It's a tiny island thers only room for two. It's my very special island made for me and you. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Dec 22, 2009 2:38 pm | |
| I dont want nothing not now not ever, All i want is us back together, Me in your arms and you by my side, And i could erase all those tears i cried. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Dec 22, 2009 3:00 pm | |
| Kad se osjetis podjeljen izmedju jave i sna i kad te ruka bola povuce do samoga dna... Zaviri kroz prozor srca, tamo cu biti ja... Moj osmjeh sacuvan negdje u kutku tvog sjecanja... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Dec 22, 2009 3:03 pm | |
| Nemoj nikada nikome reći da postojala je jedna mala, da je bila tvoja,i sve ti dopuštala,sve ti dala. Nemoj nikome nikada reći da si otišao iz njenog života kao tama, nemoj im priznati nikad da je mala ostala sama. Nemoj nikome nikada reći da je plakala i patila, da si maloj značio,al nije te vratila. Nemoj nikada nikome reći da je ponos uništio sve, tko zna hoće li opet biti sretna, nemoj nikome reći molim te. Nemoj nikome nikada reći da je mala trebala te i da je mala bojala se svega čega bojiš se. I kad gledaš malu,ona gleda te. I kad druge te žele,ona neda te. Nemoj nikada nikome reći da govorili su ti da za tu malu nisi.I nemoj im nikada reći da su je pitali: Zaljubljena ti si? Nemoj nikada nikome reći da im je morala reći. Nemoj nikada nikome reći da bio si joj sve. I nemoj im reći kako bile su teške noći te kad si maloj ulazio u sne. Kada je bila sigurna da trebaš je,a ti si bio sretan, nisi znao za puteve tuge. Nemoj nikada nikome reći da njene noći bile su duge. Nemoj im reći da je mala sve zbog tebe izgubila, jer bila je sretna kad te je poljubila. I nemoj nikada nikome reći da si malu bar malo volio, i da si je za oprost molio. Samo im reci žaliti neću,al nemoj nikada nikome reći da nakon svega,mala ti želi sreću. I želi te bar kao prijatelja,želi da joj kažes sve. Nemoj nikada nikome reći da mala nije mogla tebi reći ne. I nemoj im reći da mala još uvijek zbog tebe diše, da mala zbog tebe umire,i stihove piše. Nemoj nikada nikome reći da mala zbog tebe sja. I nemoj im reći da ta mala sam ja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Dec 22, 2009 3:04 pm | |
| Ne okreci se za onim sto je proslo,neces ga stici.Iz vremena koje si volela nece se vratiti ono sto si zelela,a nisi imala.Zato hrabro koracaj napred,nikad nemoj u onome sto ce doci traziti ono sto si imala | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Dec 22, 2009 3:11 pm | |
| Ti koji imas najljepse oci. Neka vjetar ti nosi sve moje rijeci. Neka mjesec te ljubi umjesto mene. Ti sanjaj o toploj zvjezdanoj noci, a ja cu sanjati tvoje oci. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! | |
| |
|
| |
| Pisite sms poruke! | |
|