| Pisite sms poruke! | |
|
+13Justin's shawty♥ ~*Forever Young*~ anny {Issy♥AyM} {♥}Breathe{♥} Andjela Evanna Lynch fan #1 ALaOrillaDeUnAmor *Forewer and ewer bff* *Stella Rossa BUNTOVNICA {Riri♥AyI} {Andja♥MyI} 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*Forever Young*~ Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 07, 2009 12:33 am | |
| !*!Neznam zasto si otisao Al to vazno nece biti Pitam se samo jedno Kako si sve mogao preboljeti Kako si mogao zaboraviti Kad smo se mi nekad voljeli Da smo sretni bili mi nikad nismo htjeli rastati i sad uvjek vidim tebe' kako sjedis pored mene umoran, si tada bio Kada si me poljubio Suze mi krenuse niz lice.... jer to nemogu da shvatim i opet danima Cekam da mi se VRATIS!*! | |
|
| |
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 07, 2009 12:35 am | |
| Laž je da sve je teško kada si ostavljen i sam evo već godine su prošle a ja o tebi ne razmišljam samo ponekad na tvoj rođendan osjetim bol u grudima samo ponekad na tvoj rođendan osjetim da nemam nikoga | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 07, 2009 12:54 am | |
| Ti si pjesma koju pišem,ti si suza koju brišem, Ti si svjetlo moga dana, ti si bol mojih rana. Ti si kralj srca moga,ti si sunce neba Gospodina Boga.Ti si svjet koji se ruši, Ti si zadnja rijec na duši... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 07, 2009 12:57 am | |
| Ne pitaj me drugarice zasto suze lijem Ja ga volim srcem svim i ako nesmem. Ne tesi me ja te molim Daj mi sliku da ga gledam Ti bar shvatas da ga volim i da ga drugoj nedam Ne brisi mi suze s lica pusti dusu neka boli Zasto mi ga druga uze, kad ga moje srce voli... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 07, 2009 12:59 am | |
| Sto je bilo i sto ce biti. Zar zaista to ne vidis? Nemoj mi reci: "Ostavila si me, a sad se vracas nazad". Nemoj, molim te! Znam. Ali zar ne shvatas kakav sam ponos progutala Da bih ti rekla sve ovo? Moj ponos svakako nije manji od tvoga Koji ti ne dopusta da me zagrlis I pritisnes svoje usne na moje.... Kao nekada. Znas i sam koliko zelis to, Ali ne mozes sebi da priznas. Da popustis. Zar nisi znao da se ljubav sastoji i od prastanja? OPROSTI MI ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 07, 2009 1:01 am | |
| Voljeo si me a ja sam plakala sto nisi nikad me lagao kao sto sam lagala ti ja, sve sam slagala nisam te zasluzila, oprostio si mi sve moje prevare, sve grijehe moje si prastao a ja tebi nisam ni jedan, ti ih nisi imao, da li cu voljeti, prastati ko on ikada znati ja, Kazni me o boze kazni me za sve ali voljeti nauci me voljeo si me i s tugom borio, ja nisam za tebe a ti si zivio sve dane za mene a ja sam uzela ti sve ... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Uto Dec 08, 2009 10:34 pm | |
| Neznam sta vise boli,kad si tu ili kad te nema,kad me gledas ili kad smo samo stranci..Neznam sta vise boli ta tvoja smedja kosa ili tvoje smedje oci..kad te zelim ili kad te dozivam..Neznam sta vise boli kad se daje ili kad se moli kad se mrzi ili kad se voli neznam ali osjecam da boli... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sre Dec 09, 2009 1:26 pm | |
| Zelim ti...slatke snove...i andjele da te vecno cuvaju...a samo cu ja u tvom zivotu bili mali djavo koji ce da te gnjavi i davi, spavak ako mozes od mene... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Čet Dec 10, 2009 2:06 pm | |
| Ti si moje srce hteo, ti si uzeo sto nisi smeo! Sada svoju svaku rec proklinjes, sad se kajes, sad se kajes!A bio si sunce moje sjajno, najmilija moja tajno!U tebi sam nasla spas, a ti kazes da nema nas!I gde cu sada milo moje,bez najsladje ljubavi tvoje!!! | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pet Dec 11, 2009 1:19 pm | |
| ludO woLim te ja,i dOk zwezda na nebu sja,ja samO mislim na tebe andjeli liche mi na bebe, i daju mi snagu ljubawi mOja da nekad bicu samO twOja..!! | |
|
| |
ALaOrillaDeUnAmor Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 434 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 27 Lokacija : En el Titanic,acaba de decir a Poncho:,,Si tu quieres saltar,yo voy hacer lo mismo...Pero quiero que sepas que mi alma te seguira Raspoloženje : Dobro je za sada!
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pet Dec 11, 2009 4:15 pm | |
| Zelim da te odwuchem u krewet,da te muchim,da uwek budem u tebi,da se znojish dok me imash...Twoj H1N1
Obaweshtawamo Was da je fabrika slatkisha juche zwanichno zatworena,jer je utwrdjeno da je osoba koja owo chita sladja od swega! | |
|
| |
Dulce Volis Peticu
Broj poruka : 959 Datum upisa : 09.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U mom swetu..... Raspoloženje : :D
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 12:40 am | |
| Da,ali idem sa drugaricom da gledam new moon,ajde i ti sa nama... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 2:02 pm | |
| Mirisima tvojim izatkana u tebe toplog moja se oblaci toplina i dok se jedno drugom predajemo, kozu nam masta tetovira samo nama znanim znakovima | |
|
| |
Andjela Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 454 Datum upisa : 07.11.2009 Raspoloženje : Super bar za sad
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 6:12 pm | |
| psenica bez zrna zove se klas a momak bez cure zove se PAS!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 6:12 pm | |
| krv u meni vri ..dok me gledas ti tvoj osmeh blag tako mi je drag..daj mi znak hajdemo u mrak da ti priznam sve nemoj reci ne jer ja zelim tee | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 6:15 pm | |
| Dok gledam naše slike praznina oko mene boli, o zašto si daleko a toliko te volim, naša pesma na radiju peva, a moje jedine ljubavi pored mene nema..jedna suza na dlan mi pade, ŽELIM DA SI OVDE ANĐELE!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 6:16 pm | |
| *obavestavamo vas da vam je mobilni zarazen virusom: >VOLIM VAS>! jedini nacin da se resite jeste da ukucate sifru : >VOLIM I JA TEBE>* | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 6:17 pm | |
| Izmisliću svet drugačiji od svih,pretvoriću tebe u najlepši stih!Nedam ti da odeš iz života mog,jer ti si moja sudbina,andjeo i bog!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 6:18 pm | |
| Zar je moja ruka daleko od tvoje, Zar za ljubav nije dovoljno nas dvoje, Zar za ljubav treba da te molim, Zat ti nije jasno da te VOLIM!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 6:18 pm | |
| Fizika je vrlo teska, Muzika je laka, I ljubav je takva, Pa je vrlo slatka…. | |
|
| |
ALaOrillaDeUnAmor Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 434 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 27 Lokacija : En el Titanic,acaba de decir a Poncho:,,Si tu quieres saltar,yo voy hacer lo mismo...Pero quiero que sepas que mi alma te seguira Raspoloženje : Dobro je za sada!
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Sub Dec 12, 2009 7:16 pm | |
| Samo otworen um prima mudrost,samo otworene ruke darowe,samo otworeno,cisto srce prima ljubaw i samo drage osobe primaju owu poruku.
Želio bih da sam zvezda…..Cele noci bih promatrao Tvoje prekrasno lice i milovao Tvoje snove…..Jedino cega bih se bojao bila bi zora koja bi me na celu vecnost jednog dana odvojila od Tebe!
Apetit sam dobila od kada volim tebe kad te vidim sa njom jedem samu sebe.
Pravi te prijatelj povrijedi samo jedanput i to onda kad umre…
1000 je suza u mojim ocima bilo.1000 je zelja koje mi zivot nije ispunio…malo je prijatelja koje trebamo svi,a jos manje takvih kao sto si ti!!! | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Ned Dec 13, 2009 4:35 pm | |
| zapamti neke greske se prave jednom u zivotu,poslije njih se kajemo,jer kad izgubis poslednju sansu ,put z apovratak je nemooguce naci....Nikad ase nemoj smijati onom ko zbog ljubavi gubi ponos,wec samo onom ko zbog ponosa gubi ljubaw,jer nije isto kad je COWJEK U PUSTINJI;A PUSTINJA U COWJEKU..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 14, 2009 2:42 am | |
| I ako si daleko to nista ne smeta ja te volim da si na kraj sveta !
| |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 14, 2009 2:43 am | |
| Mladost je kratka, a ljubav jos kraca sto jednom prodje vise se ne vraca ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! Pon Dec 14, 2009 2:44 am | |
| Ljubav vise necu jer ljubav je tuga volecu te vecno ali kao druga | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pisite sms poruke! | |
| |
|