| Poetski kutak | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Poetski kutak Pon Dec 28, 2009 2:39 pm | |
| SAN
Svrati nocas u moje snove, Svetiljku srce brzo upali, Sapni da znas nas put srece, Na kom smo jednom zalutali.
Podeli sa mnom oblacak beli, Dugo mi mrsi crnu kosu, Na usne spusti poljubac slatki I sa njim ispi jutarnju rosu.
A kad se sunce po sobi prospe Nasmekjan novi nastupi dan, Tuga ce moju stvarnost da boji Sto ces mi uvek ostati san. | |
|
| |
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Poetski kutak Pet Jan 01, 2010 6:12 pm | |
| VARKA
Nisu to moji koraci koje cujes na pragu. To smao vetar duva, i vraca zelju ti dragu.
Nisu to moje ruke sto greju tvoje lice. To smao sunce sija i vraca s juga price.
To samo pusta varka u masti mene stvara, jer ja se vartiti necu, ne daj joj da te vara.
| |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Jan 05, 2010 9:59 pm | |
| NEMIRI
Cudni nemiri k'o obruc stezu dok slusam kucanje staroga sata. Nije mi jasno Zbog cega,zasto, Mozda sto jesen, kuca na vrata.
Cudni me nemiri K'o vetar nose Daleko negde Van ovog grada. Ne znam sta hocu, Ne znam sta mogu, Mozda je sve to sto vece pada.
Cudni me nemiri plase u sobi. Htela bih poci Do samog neba. Ne smem da priznam Ni samoj sebi, Tvoja mi ruka K'o vazduh treba. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sre Jan 06, 2010 9:37 pm | |
| MOZDA
Mozda ponovo zavolim nekog Al' kao tebe,nikad necu. Kad nova ljubav srce mi takne Crne mi ptice na rame slecu.
Te druge oce manje su lepe I ruke nisu nezne k'o svila. sta ce mu moja prazna dusa, sta ce mu ptica slomljenog krila. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Čet Jan 07, 2010 3:40 pm | |
| ODLAZIM
Odlazim strasno sporim koracima Niz dugu ulicu. Govorim sebi-bas si hrabra! Ne dam da suze klize po licu.
Od sutra krecem u zivot sama. Sa pogresnim dugo sam snove tkala, On nece moju cistu ljubav. Htedoh da letim,ali sam pala. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sre Jan 13, 2010 4:26 pm | |
| NIJE NI ZAO
Nije mi zao sxto sam te Volela kao Boga, Jer te volim i sada. Ljubi me jesenje lisxtje, Sunce mi osmehe salje, U meni radost vlada.
Ljubav je motjen sila Koja moze da traje I kad padne tron. Ti si negde daleko. Nije mi zao, Zivis u srcu mom. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Čet Jan 14, 2010 3:56 pm | |
| POTRAZI ME
Ako pozelisx Da me vidisx Samo me potrazi! Bicu u prvoj Jesenjoj suzi, Sto ce ti Na rame pasti, Bicu u precvaloj ruzi Sto latice svoje Sa tugom gubi. Potrazi me.Tu sam. Iznenadi me zeljom, Pomiluj me masxtom. Bicu tu, Sasvim blizu! | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Pet Jan 15, 2010 4:18 pm | |
| SAMA
Hodam sama ivicom place Dok mi se proslost ruga, U klupku secanja-ljubav, Dok grubo grli me tuga.
Duga,ledena noc Ne da jutru da svane, Sa mnom severac cvili, Ne vidim bolje dana.
Strah i nada se biju, Nada na ceznju mirise, Neko te sada ljubi, A neko zbog tebe dise. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Čet Mar 11, 2010 4:53 pm | |
| NEMOJ!
Mozda ces me sresti u predvecje jedno dok toplinu tvog osmeha upijaju neke srecne oci! Mozda ces zaustaviti dah, preseci rec na pola, zacutati? Nemoj! Reci sebi:To nije ona! To je senka proslosti koja me progoni, to je iscezli lahor mladosti, to je presahli izvor ceznje, to je samo praznina u prohujelom vremenu, to je neko ko je udabio more u tuge a samo lici na onu sto me je nekad volela. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Čet Mar 11, 2010 4:56 pm | |
| JA NIKAD NISAM SAMA
Pozelis li nekad da me vidis, onako slucajno, i ja se pijavim? Ponekad,kad me prigrli samoca ja te pozelim, iskreno,jako, i ti si tu. Kad ti je tesko, ozivis li nase srecno vreme u uspes li u tome? Ja mogu i umem da izcezlom srecom ispunim srce. Nocu,kroz mrak mesecev zrak se probije i dugo me miluju tvoji prsti. Kad god pozelim ti si tu pa nikad nisam sama. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Pet Mar 12, 2010 4:34 pm | |
| NISI USPEO
Hteo si da te volim -volela sam te. Hteo si da mi budes sve -bio si. Hteo si nas rastanak -rastali smo se. Uspeo si?Nisi? Ljubav prema tebi sam izbrisala. Vise mi nisi nista. Rastanak sam prebolela. Nisi uspeo da mi ubijes dusu a hteo si. Sad mi je drugi vazduh i voda i nimalo ne lici na tebe. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Ned Mar 21, 2010 3:07 am | |
| POTRAZICU
Potrazicu bistri potok Da mi zuborom vrati leto, Ne bilo koje vrelo leto, Vec jedno posebno,meni sveto.
Potrazicu zaosnu vrbu Sto mirno stoji nad bistrom vodom, Grlicu zeleni proplanak dugo Sto se sepuri pod plavim svodom.
Samo jos jednom hocu da vidim To mesto gde te zavoleh ludo, Iako nista nije isto Zelecu da se desi cudo.
Potrazicu,mozda i nadjem Leto sto ima cudesne moci, Drhtace srce k'o srna mala A ja cu plakati sama u noci. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Mar 23, 2010 4:06 pm | |
| CAROBNJAK
Postoji jedan mocan carobnjek, Ne zna za strah i nema treme, Oziljeke brise,leci rane I ima lepo ime-vreme.
Taj je carobnjak vestom rukom Zbrisao moje proslosti sene, Stara me ljubav ne boli vise, Nova mi sreca tece kroz vene. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Mar 23, 2010 6:11 pm | |
| DRUGA LJUBAV
Nezan je prema meni On mio se k'o Bogu divi Al' moja prva ljubav Jos sija,traja i zivi.
On bi samnom da leti Daleko,do samog neba Kako da mu kazem: Tvoja tuka mi treba? | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Pon Mar 29, 2010 1:28 pm | |
| U SAMOCI Osecam tvoje ruke Ko djerdan od suvog zlata, Dok secanje se sunja I ceznja kuca na vrata.
Blizu su usne ti slatke, Zelja mi razum muti. Istina navlaci zastor, Dusa mi prazninu sluti.
Mrak me zlokobno mami, Napolju,u srcu stud. Uzalud dozivam ljubav Jer sve je uzalud. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Pon Mar 29, 2010 2:27 pm | |
| U ZIMSKO VECE Zimsko se vece Lagano spusta, Nesto me steze, Plase me seni. Tvoj dodir drugoj Donosi spokoj, Tuga k'o kisa Pljusti u meni.
Pahulje bele Na tebe lice, Dise severac Na mome celu, Laze da prava Ljubav me ceka, Sto dace zivot umornom telu. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Mar 30, 2010 7:15 pm | |
| ZNAM ZASTO Znam zasto si otisao Da drugoj ruku ljubavi das, Poljubcem d ajoj ulepsas lice, Kako ti umes,kako ti znas.
Znam zasto si otisao Odneo s mojih usana smeh, Voleh te kao samog Boga, Tu sam gresila! To je moj greh!
Znam zasto si otisao I znam zasto ti dadoh sve. Idi,zelim ti mnogo srece A ja te volim isto k'o pre. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sre Apr 07, 2010 5:46 pm | |
| ZIMA I TI
Dok bela zima pahulje sipa kroz prozaor gledam dugo. Jos uvek mislim o tebi ljubavi moja i tugo.
Zelim da zima posalje tebi poruku belu bez slova: Zelim ti srecnu godinu Novu i mnogo lepih snova.
Ti i zima tako ste slicni, cutljivi,hladni k'o led, samo sto tvoje usne mame pozeljne,slatke k'o med. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sub Apr 10, 2010 2:27 pm | |
| UZALUD
Juce prodje kraj mene pogleda praznog kao da se nismo ni znali, zalud se rojise moje zelje, snovi su u ponor pali.
Sitne su kapi gorke nade ostale na dnu duse, mogu li da se nadam. Trazim te,a ti si magla koju uzalud jurim i sa njom padeam,padam. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sub Apr 10, 2010 2:28 pm | |
| IDI
Nemoj da mi se nadas, za tebe ne postojim. uzalud mi ime zoves, ja kao stena stojim.
Dosta je bilo loazi sa tobom milo moje, drugi ce danima mojim dati najlepse boje.
Nisi znao da cuvas ono sto tvoje bese. Idi, potrazi one koji ce kao i ti da grese. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kutak | |
| |
|
| |
| Poetski kutak | |
|