| Poetski kutak | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Poetski kutak Pet Nov 06, 2009 1:10 am | |
| Ovde ce admini postavljati sve pesme iz poetskog kutka dosad objavljene u Petici! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Nov 10, 2009 12:50 pm | |
| TEBI
Poslala bih ti po vetru poljubac nezan,beskrajno blag, sapnula ti sasvim tiho koliko meni si vazan i drag.
Poslala bih ti po zraku sunca osmeha svoga najlepsi sjaj i zelju da nasa ljubav cveta i da joj nikad ne dodje kraj. | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Nov 10, 2009 12:54 pm | |
| Ljuljaska srece
Jesen je sejala lisce zuto, siva magla po gradu svila. Tad se zavrte ljuljaska srece, tvoja mi ljubav podari krila.
Sibala zima-severac ljuti, kratila sate svakom danu, a ja se,kao pahulj nezna topih na tvom vrelom dlanu
Lahor donese prolece mlado, procveta prvo mirisno cvece, moje se srce okova ledom, jer ti zakoci ljuljasku srece | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Nov 10, 2009 1:02 pm | |
| SAN
Svrati nocas u moje snove, Svetiljku srece brzo upali, Sapni da znas nas put srece, Na kom smo jednom zalutali.
Podeli sa mnom oblacak beli, Dugo mi mrsi crnu kosu, Na usne spusti poljubac slatki I sa njim ispij jutarnju rosu.
A kad se sunce po sobi prospe, Nasmejan novi nastupi dan, Tuga ce moju stvarnost da boji Sto ces mi uvek ostati san. | |
|
| |
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Nov 10, 2009 1:17 pm | |
| POSLE TEBE
Kada zavolim nekog Javis se ko senka bleda Kada mu dodirnem ruku Postajem ko santa leda!
Kao prokleta stojim, U ocima nestaje sjaj. Bez tebe svaka ljubav Brzo dozivi kraj! | |
|
| |
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Nov 10, 2009 1:22 pm | |
| TESKO MI JE
Nije mi tesko sto nisam bila tvoja svetlost ni tama i sto nikad saznati neces da sam tuzna i sama.
Nije mi tesko sto nisam bila nikad tvoj otrov a ni lek i sto mi zaborav nece doci ni kada prodje vek.
Tesko mi je sto ne razumes kako je kada tones, sto ja bez tebe moram, a ti bez mene mozes! | |
|
| |
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Nov 10, 2009 1:24 pm | |
| ODLAZAK
Gledao sam jutro sunce dok se radja na pucini plavoj plovila je ladja.
Mahale mi sa nje tvoje ruke male a na mome satu kazaljke su stale! | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Poetski kutak Sre Nov 18, 2009 4:48 pm | |
| SLATKA ISTINA
Opet sam sinoc na tren u oku joj sreo ptice u rumeni trag k'o svetlost sto joj se prosu na lice.
Posle sam dugo kroz prozor pratio mesecev put i bio u isto vreme srecan,tuzan i ljut.
Mozda me sludjuje masta, toga se samo bojim, ali je istina slatka sto videh ocima svojim. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Čet Nov 19, 2009 1:07 pm | |
| ZASTO? Zasto mi odnese prolece poslednjim osmehom svojim pa sad k'o gola grana na putu zivota stojim?
Zasto svakog trena rominja tuga po dusi, svima prolece kuca a mene severac rusi?
Da sam zna;a da necu bez tebe da izdrzim mozda bih pokusala bar malo da te zadrzim. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Pet Nov 20, 2009 4:12 pm | |
| MOZDA
Nisi me voleo-ruga mi se svaka travka i ptica, ni zora,ni dan,ni noc suze mi ne brisu s lica.
Ne verujem im.Nek se mojim bolom kad god pozele slade, u meni postoji vrelo istinske vere i nade.
Mozda vec sutra procveta pupoljak ljubavi-divan, tvojim dolaskom pracen, osmehom tvojim zaliven. | |
|
| |
| Naslov: Re: Poetski kutak Sre Nov 25, 2009 2:43 pm | |
| UZDAH
Moj uzdah leti, u nebo boje razlicka i zagrli ga odsjaj sunca. Ukradoh na tren ptice u tvojim ocima i skliznu niz dlan mi vlazan pramen kose ti zlatne. Uzdah se s varkom stopi! Osta vreme koje tovjim imenom sumi i oblak navuce crn na nebo boje razlicka!
| |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Pon Nov 30, 2009 5:36 pm | |
| POSLA BIH Posla bih stazama zelja negde gde me ni vetar ne moze stici, u neku tisinu, u krilo sicusne zvezde da je zamolim fenjere svoje da upali kada svetlost pozelim. Posla bih u polje gde drema zrelo zito i klasje mu dodirnula nezno, a vetru zabranila da ga budi. Posla bih tiho,necujno sa svicima u noc u tisinu stazama zelja. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Pon Nov 30, 2009 5:39 pm | |
| LEDENO SRCE Zaledila sam srce istinom da nisi moj. Sad plesu sivi dani u dugom nizu. Mozda i sunce trckara u nadoslom prolecu, mozda me odnekud slavuji pozivaju pesme n jihove sledim. Samo ponekad,retko, zraci tvog smeha skoro dotaknu ledeno srce Hteli bi nabujali potoci od zelje da zasume. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Dec 01, 2009 5:34 pm | |
| MESECEV SJAJ Htela bih da ukradem mesecev sjaj i u tamu ove tisine nocas ga pospem. Mozda cu probuditi zaspale zubore da mi zubore da mi sapucu kraj uzglavlja? Ko mi to nocas vraca misao neispravnu i pokriva mi dusu senkom proslosti? Necu da sreci slomljenih krila cujem glas! Htela bih samo da ukradem mesecev sjaj i pospem ga u tamu ove tisine. Mozda cu da probudim zaspale zubore. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Uto Dec 08, 2009 9:14 pm | |
| MOJE ZELJE
Moja zelja je breza sa tuznom pticom na grani sto se svetlosti plasi, od sveta cutanjem brani.
Moja zelja je gnezdo sto prazno dugo drema. Vetar ga kida i preti da spasa vise nema.
Moa zelja je zar koju pepeo skriva. Iskra nade postoji, jos je tu,jos je ziva. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sre Dec 09, 2009 1:37 pm | |
| VOLIM KAD PADA KISA
Volim kad tiho pada kisa kad slusam kapi u tisini dok mi dse zelje skrivene,nezne, gube u teskoj nocnoj tmina.
Htela bih da skupljam kisne kapi k'o nekad kad sam mala bila, a deciji snovi k'o izmaklica sire bela,nestvarna krila.
Moram da krenem u svet odraslih, nekako-te me misao boli, zasto bas tako mora biti, nestaje dete sto kisu voli. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Čet Dec 10, 2009 2:16 pm | |
| NOCAS
Svu noc sam ti mrsila kosu u polju zrelog zita, slusala zrikavca pesme, mislila-kuda to skita?
Medju bulkama neznim nasla ti usne meke, samo ti oci ne videh jer zvezde besu daleke.
Nocas sam imala ljubav sto samo bisere nize, od jutros na snove mirisem a suzu stize. | |
|
| |
| Naslov: Re: Poetski kutak Ned Dec 13, 2009 3:18 pm | |
| MOJ TATA
Covek koji nema mane budi se cim zora svane. Ko otvara meni vrata? Uvek,zna se,to je tata.
S njim me ljubav uvek greje i kad ljut je,on se smeje. Kao da je stigao iz price svi mi snovi na tatu lice
| |
|
| |
| Naslov: Re: Poetski kutak Ned Dec 13, 2009 3:29 pm | |
| NEKAD POZELIM
Nekad pozleim da si tu da dugo nezno ti usne ljubim ta moja zelja stvarnoscu dise prosto se samoj sebi cudim.
Nekad pozleim zagrljaj tvoj mase nam prolece u svetnom jau svu me oblije milina neka osetim kao da sam u raju.
Znam da su moje zelje prazne jer ti si moja daleka zvezda dalek si,meni nedostizan, zelje su moje slavuj bez gnezda.
| |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Čet Dec 17, 2009 7:20 pm | |
| NIJE MI ZAO
Nije mi zao sto sam te Bolela kao Boga, Jer te volim i sada. Ljubi me jesenje lisce, Sunce mi osmeh salje. U meni radost vlada.
Ljubav je mocna sila Koja moze da traje I kada padne tron. Ti si negde daleko. Nije mi zao, Zivis u srcu mom | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sub Dec 19, 2009 3:33 pm | |
| DA LI?
Da li ti neko svetlost Donosi u tmurne dane? Klizi li s' usana nekih Melem sto leci rane?
Da li ti srce nezno Jos uvek zaq mene dise? Cije ti ime u dusi Velikim slovima pise?
Da li od srece sijas Ili su ti dani prazni? Ziovis li zivot bez mene Ili zivis ko po kazni? | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sub Dec 19, 2009 3:35 pm | |
| ZIMSKO VECE
Zimsko vece ogrce maglom, Hladnoca stee,plase me seni. Telefon cuti.Tako sam sama. Tuga k'o kisa pljusti po meni.
Otvaram prozor.Drvece crno. Severac dise na mome celu, Laze da prava me ljubav ceka. Ja gledam zimu u belome velu. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Sub Dec 19, 2009 3:38 pm | |
| VOLIM KAD PADA KISA
Volim kad nocu pada kisa, Kad slusam kapi u tisini, Tad mi se zelje skrivene,nezne Gube u teskoj,nocnoj tmnini.
Htela bih da skupljam kisne kapi K'o neakd kad sam mala bila, A deciji snovi k'o izmaglica Sire bela,nestvarna krila.
Moram da podjem u svet odraslih Nekako-ta me misao boli. Zasto basx tako mora biti? Nestyaje dete sto kisu voli. | |
|
| |
| Naslov: Re: Poetski kutak Ned Dec 27, 2009 12:45 am | |
| ZAKLINJEM SE
Zaklinjem se da cu kad te sretnem staviti najlepsi osmeh na lice i nikad neces moci da vidis da su mi iz oka nestale ptice. Zaklinjem se da cu da te ubedim da mi nisi bog zna sta dao i da nikad saznati neces da mi je zivot bez tebe stao.
| |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Poetski kutak Ned Dec 27, 2009 3:40 pm | |
| BISERNA SKOLJKA
Daljinu prekriva Plavetnilo mora, Pozdravlja me jutro Mog rodnog grada, Trazim tvoje oci Umorna od suza, Dok zavesa bola Ispred mene pada.
A do juce samo Svedoci su bili Talasi i more, Oseka i plima, Da je nasa ljubav Od bisera skoljka Izreonila cudom Iz morskih dubina.
Pescana je plaza Uspomena samo, I ti mene volis Uteha je vredna. Vidim plave oci Nasmejane,tople, Do bola sam tvojih Poljubaca zedna. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kutak | |
| |
|
| |
| Poetski kutak | |
|