| My Art Business | |
|
+2Justin's shawty♥ ~*Just Me*~ 6 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Justin's shawty♥ Moderator
Broj poruka : 2755 Datum upisa : 22.11.2009 Godina : 31 Lokacija : Tree Hill :) Raspoloženje : Super :)
| Naslov: Re: My Art Business Pon Dec 07, 2009 9:07 pm | |
| Wooooow.. Prelepooo ) svaka cast ^^ | |
|
| |
~*Just Me*~ Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: My Art Business Pon Dec 07, 2009 10:44 pm | |
| | |
|
| |
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: My Art Business Pon Dec 07, 2009 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: My Art Business Uto Dec 08, 2009 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: My Art Business Uto Dec 08, 2009 4:43 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Uto Dec 08, 2009 6:48 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Uto Dec 08, 2009 8:59 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Uto Dec 08, 2009 10:48 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Uto Dec 15, 2009 10:45 pm | |
| 3-Vracanje u Realnost
Da li ima Nekog kuci?Tata je na “Poslovnom putu” ..Jelena je na fakultetu..Zivi sa nama,Ali nekad ne dodje kuci.Prespava kod Verenika.. To mi nije jasno..Boze..Ona ima samo 20 godina,kako se tako brzo verila.Njega nisam ni upoznala.Iskreno me on nije zanimao,Vazno da je ona srecna..Ta rec “Sreca”,Postoji li za mene? Da li sam izgubila svoju priliku?U ovoj guzvi u mojoj glavi..Sreca je bila nepojmiva rec.Ohh ,vratila sam se prvobitnoj misli..Da li sa sama? Da li je tata tu? Da l ce se ljutiti?-Ma ,njega ne zanimam ja..Novac je mnogo vazniji,Nekad sam imala osecaj da je novac uzeo njegovu dusu-Suludo,ali to je bio jedini odgovor na moje pitanje-..Bicu sama.Prija mi samoca.Neznam kakva sam nekada bila..Jasno mi je da nikad necu biti ista,ali barem ako uspem da se spasem ,mozda budem slicnija.Pocela sam da razmisljam koji je Dan?Idem li Sutra u Skolu? –Nije me briga..Bila sam vrlo dobra,ali nikad nisam preterano brinula o skoli..Imala sam mali krug prijatelja..Samo jednu drugaricu..To je dovoljno..Cak I previse.Nije bitno..Ona je isto bila cutljiva..Bolje reci stidljiva..Jer kada bi pricali o Mojoj I njenoj cutljivosti,bilo bi jasno da ne moze da se porede .Nismo se svadjale kao obicne drugarice,mozda zato sto nismo ni bile preterano bliske.Ja I ona smo autsajderi u razredu ,Kao I u Skoli..Bilo ih je dosta.Ali “ja” sam bila najcudnija..Pih! Tracare..Jednom sam na casu Likovnih Umetnosti cula kako brbljaju sa novim ucenikom u razredu,Upucujuci ga u razred..”Ko je ona?” pitao je novi ucenik …Najlepsa ,ali I najgluplja u razredu mu je odgovorila “Ma ,cudnjakinja..Nikad nista nije progovorila.Mislim da se drogira.?”- ..Auu..Nema Maste.(to sam mislila na svaki njen trac),-nowi je na to odgoworio “Izgleda istraumirano” ..To je pogodio...Vratila sam se u bolnu stvarnost.Vreme je da krenem...Polako sam ustala sa klupe ..Skripave daske su zajecale.Tromo sam koracala,Moji tupi sapati nogu su me umirivali.Izasla sam na Glavnu ulicu.Kako sam dospela ovde?.Izgleda da nisam toliko odlutala daleko.Jeste da ne izlazim cesto ali nisam glupa.Bila sam kod sume,Bolje reci sumice.Nije bila strasna I velika kako se ostalima cinila.Sada ne postoji nista strasnije od mene same..Prosla sam trafike i Lokalnu kockarnicu..Ukopala sam se u mestu..Zgrada je bila tu..Sta sam ja mislila? Da je nece biti? .. Znala sam da ce biti na istom mestu,Ali Nadala sam se da ce biti drugacija..Nada-to mi je jos ostalo ne unisteno.Mada zavisi u cemu.Na primer nisam se nadala spasenju ali jesam se nadala manjim bolom I zbunjenoscu..Tapkala sam po dzepowima opipavajuci ih I trazeci kljuceve.Vec sam stigla do zastarelog lifta,Dosada-me je naterala da krenem ritmicki da tupkam nogama..Ubrzo me iznerviralo.Konacno!!! Ovaj lift je previse star ,Do 3 sprata u treba 5 minuta.. | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: My Art Business Uto Dec 15, 2009 11:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Sre Dec 16, 2009 12:22 am | |
| Hwala ovo sam radila preko raspusta | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: My Art Business Sre Dec 16, 2009 12:31 am | |
| Prelepo zaista <3 Ja obb ljude koji su talentovani za pisanje xD | |
|
| |
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken &lt;/3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: My Art Business Sre Dec 16, 2009 12:35 am | |
| Hwala :DDDD dodacu kasnije josx | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Sre Dec 16, 2009 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken &lt;/3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: My Art Business Sre Dec 16, 2009 10:08 pm | |
| hwala | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Čet Dec 17, 2009 3:37 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Pet Dec 18, 2009 2:05 am | |
| sad ce omiljeni deo-=san <333333-------
4-San
Ahh!!Iako nisam jos usla u kucu..Osecala sam praznocu..Iako se ne secam sebe.Poznata drvena vrata su me podsetili na jos jedno secanje..Nekada me blicevi secanja uvlacili u proslost..Secala sam se cvetnog otiraca..Tata ga je sklonio odmah posle mog 2 dana provedenog ovde.Zatresla sam glavom.. Sporim koracima sam odugovlacila..Stigla sam do vrata,probala sam da otkljucavanje brave + otvaranje vrate otegnem sto je duze moguce.Kad sam najzad otvorila vrata ,..Praznina o kojoj sam razmisljala me je zapljusnula ,srecna sto se vracam nazad.Koracala sam kroz prostorije paleci usput svetla..Stigla sam do moje sobe.Najbrzim mogucim pogledom sam preletela preko sobe, trazeci sat,nadajuci se da necu usput nista videti.To nije bilo moguce.Uspomene su me brzopleto uvlacile u izgubljenu proslost..Izbledeli crveni zidovi ,Mali krevet,sto koji je bio prazan.prazan kao ja. Komoda,Koja je bila u uglu sobe I mala polica sa ramovima-Ali bez slika-..Probala sam da ne mislim kako je to ironicno.I najzad sat..Iznenadjena vremenom, nisam uspela da se pomerim.Pola 3h? Ahh-Danas sam se ranije vratila.Tatu nije zanimalo kad se vracam.Jelena je retko bila kod kuce.…Imala sam ja moje “dane” ..Dane kad bih se setila neceg..Nekada sau secanja bila iz srecnijeg vremena.Dok je bila ziva..Nekada strasnija,Posle nekog vremena sva srecna su iscezla..ostala su samo Mracna..Vriskovi..Kratki sevajuci blicevi.Pritisak..Gusenje.Agonija..Trznula sam se secajuci se tih vizija,Nisam sigurna zasto? ..I tako kada bih se prisetila,ostala bih zamrznuta,osamucena I najcesce povredjena..Pocela sam da skrecem sa misli..Pocela sam da razmisljam o izgledu sobe..Soba je bila obicna,Prazna..Secam se dana kad sam dosla..Tata je drzao veliku crnu kesu –prepostavljam stvari iz moje sobe- I sklanjao je..Znala sam da je nije hteo da me ista podseca na nju I valjda onu osobu..Zasto?Nekog normalnog bi zanimalo,ali mene stvarno nije bilo briga. Zar se ne kaze,da je lepo pamtiti osobu I njene uspomene dok je bila ziva? –Nisam ni sama sigurna,sigurno lupam gluposti kao I obicno..Vratila sam se na izgled sobe..Bila je obicna,kao I ja..Pa Jelenina soba u poredjenju sa mojom je bila prenatrpana,cak se moze reci I glomazna..Nije me bilo briga..Ona resava svoje probleme na svoj nacin..Ja na..Pa ja ih ne resavam..Ostavljam ih da stoje..Pa kad bude previse,onda cu se suociti..Ona ih resava na zdraviji nacin..Ja sam I dalje ostala u zamrznutom stanju.I nisam sigurna da li cu ikada preci preko njega,,Ona je to primecivala..Bila je dosta pronicljiva nasuprot svome karakteru..Nekada sam imala osecaj da moze da prozre u mene I cuje sta ja mislim..Suludo..Kao I ja..Nasa povezanost jeste cudna..Volela sam rec “cudno” ..Opisivalo je mene,I moj zivot savrseno…Iako Jelena to vidi ne verujem da to I moj tata vidi..On vidi samo Sebe I Novac koji zaradjuje..Retko kad uzimam njegov novac..Nisam ga zelela..To mi ne moze pomoci.Nista mi ne moze pomoci..Mada Jelena je rado prihvatala novac.Pocela sam ponovo tromo da hodam kroz prostorije..usput paleci svetla koje ranije nisam stigla da upalim..Kada sam stigla do kuhinje..Trazeci pogledom kalendar..iznenadila sam se 15 . Decembar? Subota? Ahh Vreme stvarno prolazi..Kao da sam juce dolazila iz bolnice.. Subota?-Ponowila sam u sebi..Subota 16. Ahh-Nesto mi promice sutra..Jao ne.Ne .Sutra dolazi Tatina sestra…Ona je bila susta suprotnost tati..Pronicljiva,razdragana I veoma pametna.U nekim situacijama me podsecala na Jelenu…Ne wolim kad dolazi.Nije do nje,nego mi je sve teze da se pretvaram.A kad se ne bih pretvarala ,odvela bi me u ludaru..Ne bi mi bilo lose.Sama sa sobom..Luda ..Svidjalo mi se,Tetka me je stalno teralada idemo u grad I soping..To me je zamaralo.Nikad nisam isla,moji glupi odgovori su billi tipa : “Imam puno da ucim” –Kad sam to izgovorila znala sam da nisam ni sebe zavarala.. ili .. “Idem kod drugarica”-Onda bih otisla negde,Ne znam ni sama..Samo bih setala I uvek sam se vracala na glavnu ulicu.Zatresla sam glavu ne dozvoljavajuci da me misli ponovo odvuku.Otisla sam do frizidera-Nisam gladna-Nikad nisam bila gladna..I to mi je oduzeto..Bol I otupelost su mi sve oduzeli.Zivotnu radost,Srecu,Nadu,Osnovne Potrebe cak I Strah..Nisam sigurna sto sam osecala otupleost,,Jednom sam razmisljala da je zbog neobjasnjivog bola-Koji me je cepao iznutra I busio jos vise..Nekada bi samo prosirio stare rane...Ni on mi nije bio jasan..Zasto bol? Zasto otupleost?Nisam sigurna..Znam da mi nesto promice,Ali sta?..Ni na to nisam znala odgovor..Odmah sam odganala misli kada sam osetila peckanje u ocima.Ne Sad.Jos mi treba Vremena I mesto gde cu sve izbaciri iz sebe.Najgore od toga sto mi je potreban neko da me tesi.Tata I Tetka to sigurno nisu bili.Jelena-Mozda..Ali znam da bi se osecala I ona grozno..Bolje ne .Za Sad.Na kraju sam otisla do sobe I strovalila se na krevet.Zatvorila sam umorne I teske kapke-Koji su bili toliko teski kad sam ih zatvorila da nisam imala vremena da se pokajem I probudim.Ne,Ne.Vec sam zaspala.Znala sam otprilike sta me ceka.Pozelela sam da vristim/San je bio toliko opljiv,bolan I najgore od svega stvaran.Razna secanja/,pja mama u nejasnim slikama,Moje kasljanje,Vrisci..Na kraju sam cekala nju najgoru znajuci sta ce se desiti.Pre nego sto je sevnula ,pocela sam da vristim najace sto sam mogla u snu..Ali owo vise nije bio san..Jer sam osecala pritisak jastuka koji mi je vristanje pretvorio u jecaje…Uhh…Proslo je,Proslo je..Ponavljala sam u sebi..Tesko sam dahtala pokusavajuci da uzdisem I izdisem prema kuckanju sata.Kada mi je glas pukao I nisam imala snage da vristim ,pocela sam da razmisljam.Osamucena I sada zbunjena.Zasto se nije prikazala?Nije da sam je jedwa cekala.Nema veze.Olaksanje me je preplavilo, | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Pet Dec 18, 2009 2:15 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Pet Dec 18, 2009 11:05 pm | |
| | |
|
| |
|Perdida.En.Suenos| Vip
Broj poruka : 3376 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 28
| Naslov: Re: My Art Business Uto Dec 29, 2009 3:28 am | |
| Jao, prelepooo je bb.. Ae nastavii josh.. | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Sre Dec 30, 2009 9:13 pm | |
| nechu da smaram ovu decu ovde hwala honey | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Sre Dec 30, 2009 11:17 pm | |
| ma kakvi da smaras:))divno je | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Čet Dec 31, 2009 2:31 am | |
| hwal ) | |
|
| |
| Naslov: Re: My Art Business Pet Jan 01, 2010 3:05 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: My Art Business | |
| |
|
| |
| My Art Business | |
|