| Da li Postoji.... | |
|
+4*Princeza bez krune :P* {Andja♥MyI} {Riri♥AyI} ~*Just Me*~ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
~*Just Me*~ Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Da li Postoji.... Uto Dec 15, 2009 11:06 pm | |
| da li postoji covek koji je skroz-ali bas skroz dobar?? da li ste nekada susreli takvu osobu? da li se ona moze iskvariti? | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Uto Dec 15, 2009 11:23 pm | |
| Ne znam.Ne postoji takav covek.Koliko god da je on svetac i sve ostalo moguda se kladim da mu padne na pamet ili da je uradio nesto lose.Ne postoji skroz dobar covek ali postoje mng dobri ljudi znam neke a i ja sam jedna od njih ali takvi najvise stradaju znam iz iskustva jbg... :\\\\ | |
|
| |
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Dec 16, 2009 12:12 am | |
| ima nekoliko ljudi... Ja znam za dve!!!Mina i Alex... Ja ne mogu da opisem koliko su to divne devojcice! Naravno i one pate,budu tuzne,ali su uvek svoje,i uvek najbolje! Mina:Najpametnije i najplemenitije dete koje sam an svetu videla...Ne mogu da opisem koliko je ona dobra,koliko imas poverenja u nju,kakvu podrsku i pomoc pruza!Uvek je tu za prijatelje...Ima savrsene savete,za nju sve ima resenje!Najbolja je osoba na svetu!ne mogu da opisem!!! A Alex:takodje jedna divna devojcica..koju mnogo volim! Ima dobru dusu,neiskvarenu,plemenita je ...u svemu poaze prijateljima..uvek ima vremena za sve..Divna je!!pametna je pouzdana,po meni savrsena!Mnogi to ne znaju da cene,i to me uzasno nervira! Njih dve su po meni savrsene! Naravno imaju teske trenutke i poneku manu,ali to je nista! NAJBOLJE SU! | |
|
| |
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Dec 16, 2009 12:20 am | |
| Uhh..na pricham ja o tome...pricham o choveku koji je ceo zivot toliko patio da na kraju nije dobio nista zauzvrat al je ostao veran i dobar ??? nema ga..to je odgovor..ppo mnei.. | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Dec 16, 2009 12:26 am | |
| - *(Andja)* ::
- ima nekoliko ljudi...
Ja znam za dve!!!Mina i Alex... Ja ne mogu da opisem koliko su to divne devojcice! Naravno i one pate,budu tuzne,ali su uvek svoje,i uvek najbolje! Mina:Najpametnije i najplemenitije dete koje sam an svetu videla...Ne mogu da opisem koliko je ona dobra,koliko imas poverenja u nju,kakvu podrsku i pomoc pruza!Uvek je tu za prijatelje...Ima savrsene savete,za nju sve ima resenje!Najbolja je osoba na svetu!ne mogu da opisem!!! A Alex:takodje jedna divna devojcica..koju mnogo volim! Ima dobru dusu,neiskvarenu,plemenita je ...u svemu poaze prijateljima..uvek ima vremena za sve..Divna je!!pametna je pouzdana,po meni savrsena!Mnogi to ne znaju da cene,i to me uzasno nervira! Njih dve su po meni savrsene! Naravno imaju teske trenutke i poneku manu,ali to je nista! NAJBOLJE SU! Hvala zivote! <3333333 | |
|
| |
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken &lt;/3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Dec 16, 2009 12:35 am | |
| mene niko ne konstatuje ovde XD | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Dec 16, 2009 12:38 am | |
| lol.........rekla sam ja vec da ne postoji takava osoba i da ja sebe ne smatram za takvu osobu. Takva osoba ne postoji jednostavno. | |
|
| |
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken &lt;/3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Dec 16, 2009 12:39 am | |
| ja sam zla..XD...bez zezanja eviiil 3:) | |
|
| |
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Dec 16, 2009 12:53 am | |
| heh jesi..xDDD to je moje misljenje..rekla sam da nisu savrsene ali... to je moje misljenje | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Dec 16, 2009 1:02 am | |
| | |
|
| |
*Princeza bez krune :P* Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 58 Datum upisa : 02.01.2010
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Sre Jan 06, 2010 12:58 am | |
| | |
|
| |
Joxy Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 95 Datum upisa : 02.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Ned Jan 17, 2010 9:20 pm | |
| ne verujem da postoji nevinasce,da bolje ne moze biti.mada znam osobu koja je jako,jako dobra... | |
|
| |
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Čet Feb 11, 2010 2:11 am | |
| Postoji...moja BFF je najbolja osoba na celom svetu! | |
|
| |
Nina* Prvi put cujes za Peticu
Broj poruka : 16 Datum upisa : 15.02.2010
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Pet Feb 26, 2010 5:45 pm | |
| ja mislim da ta osoba NE POSTOJI i nikada nece postojati! | |
|
| |
*Angels* Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 78 Datum upisa : 05.04.2010
| Naslov: Re: Da li Postoji.... Uto Apr 06, 2010 12:01 am | |
| pa sada kako za koga...moja naj drugarica je za mene savrseno bice!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li Postoji.... | |
| |
|
| |
| Da li Postoji.... | |
|