{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Vanessa Hudgens(bio. i novosti) Pet Dec 11, 2009 4:24 pm | |
| Ime: Vanessa Hudgens Puno ime: Vanessa Anne Hudgens Zanimanje: Glumica i pjevačica. Datum rođenja: 14. Prosinac 1988 Mjesto rođenja: Salinas, California, USA Visina: 160 cm Zapadni zodijak: Strijelac (Sagittarius) Kineski zodijak: Zmaj (Dragon)
Kratka biografija:
Mlada glumica koja je karijeru započela u filmovima Thirteen (2003) i Thunderbirds (2004). Njen debitantski muzički album prodan je u više od pola milijuna primjeraka. Velika obožavateljica pokojne Natalie Wood. Usto što je glumica, odličnp pjeva i odlično pleše. Obožava gledati horror filmove. Vanessa Hudgens obožava Porsche Carerra GT i smatra ga idealnim automobilom. U školi je obožavala znastvene predmete. Njen prvi album prodan je u prvom tjednu u više od 34000 primjeraka, a nakraju u više od pola milijuna primjeraka. Jedno vrijeme bila i model, a zna i svirati klavir. | |
|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens(bio. i novosti) Pet Dec 11, 2009 4:25 pm | |
| Vanessa Hudgens će u novom filmu igrati prostitutku! Disney zvezda Vanessa Hudgens će se skinuti za potrebe novog filma "Sucker Punch". Vanessa je u nedavnom intervjuu otkrila neke detalje o filmu i svojoj ulozi. "Igram devojku koja se zove Blondie, a radnja filma se dešava u pedesetim godinama prošlog veka u jednom bordelu tako da neće biti mnogo odeće. To je akciona uloga, tako da sam uzbuđena. Ići ću na treninge za pištolje, kaskaderske scene i tuču. Jedva čekam. Već duže vreme želim da glumim u akcionom filmu. Mislim da je sad vreme da dam sve od sebe i odrastem." | |
|