Petica-Svet Mašte
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Petica-Svet Mašte

Dobrodošli na Petica Forum! Zavirite u naš kutak mašte!

PrijemPortalTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

<3 Jedna stranica mog dnewnika<3

Ići dole 
AutorPoruka
*Forewer and ewer bff*
Volis Peticu
Volis Peticu
*Forewer and ewer bff*

Ženski Broj poruka : 554
Datum upisa : 31.10.2009
Godina : 28
Raspoloženje : You dowe me...x)))

<3 Jedna stranica mog dnewnika<3 Empty
PočaljiNaslov: <3 Jedna stranica mog dnewnika<3   <3 Jedna stranica mog dnewnika<3 EmptySre Dec 02, 2009 3:46 am

<3 Jedna stranica mog dnewnika <3

“Iscekujuci nowi dan, razmisljala sam o njemu. Tako je lep, tako sawrsen, toliko da ponekad pomislim da nije stwaran. Upoznali smo se 10. oktobra, bio je kisan dan.
Oswanulo je I to “iscekiwano” jutro. Probudila sam se nerwozna, imala sam tezak test iz biologije. Iskreno, nisam ni ucila, nisam mogla. Ne mogu da ucim biologiju, to je debilno za mene. Znam da cete pomisliti da sam cudna, ali pobogu, ja imam 17 godina. Pre cu otici da kupim nowi par Gucci cipela nego sto cu sedeti kuci I uciti biologiju. Ne znam ni sta imamo na kontrolnom, jer na wecini casowa nisam bila prisutna. Gde sam bila ??? Marina, Sonja I ja smo isle u obliznji kafic gde je radio jedan preslatki kelner. Kad kazem preslatki, mislim sawrsen!!!
Sigurno se pitate zasto sam jedwa cekala owaj dan, pored swega owoga. U mojim mislima je bio samo ON, on I niko wise. Pa narawno da sam odlucila da
ne idem na biologiju. Kec mi se smesi kako god da okrenes. Bolje da ga dobijem uzdignute glawe, nego da ne uradim nista na testu I pokazem
koliko sam glupa.
Brzo sam se spremila I kao furija istrcala iz kuce, toliko da mama nije stigla ni rec da progowori. Cula sam se sa Marinom I rekla joj da ne dolazim. Dewojka se prawila da ima temperaturu I da ne moze u skolu. Hahaha, za mene je to suwise nisko. Glupo mi da lazemmamu. Ne, ne. Owo sto ja radim nije laganje. Cutanje nije laganje. Zapamtite to!
Park je bio prazan, nije bilo nigde nikoga. Pogledala sam na sat. 07:30h, jos je bilo rano. Dogoworila sam se sa NJIM da se nadjemo owde u 08:00h. Cowece, mrzim da cekam. Ali u 07:45h, dok sam posmatrala malu fontanu u sredini parka, osetila sam neciju ruku na mom ramenu. “Wec si dosla”-prokomentarisao je sa osmehom na licu. Nisam mogla da stojim skamenjena. Ustala sam I cwrsto ga zagrlila. Osetila sam kako je moje
telo stisnuto uz njegowo. Razmakli smo se malo, samo da se pogledamo u
oci. Moje usne su bile tako blizu njegowih, mogla sam da mu osetim dah. Swe dok se nije priblizio dowoljno da osetim njegowe usne na mojima. Osecala sam se tako carobno. Nije bio moj prwi poljubaw, ali moze se reci da je bio prwi PRAWI. U njegowom narucju sam se osecala tako srecno, tako zasticeno. “Hoces da odemo do mene”-pitao je prwo nakon sto se poljubac zawrsio. Bez ikakwog razmisljanja sam pristala. Ali on je hteo nesto wise, ja sam to u dubini duse znala, ali jednostawno nisam htela da komentarisem. On je uradio swe I kao kreten sam taj dan izgubila newinost.
Kuci sam se wratila kasno. Koliko kasno ??? Dowoljno da je mama poludela kad me je widela. “Zwali su me iz skole, da mi kazu da nisi bila danas na casowima !!! Sta se desawa sa tobom Mia !?!?”-pitala je iznerwirano. “Nista, swe je u redu.”-rekla sam pre nego sto sam se zatworila u sobu. Odmah sam pozwala Marinu da joj ispricam sta se desilo. Pa cak me je I ona
prekorila. Ma nisam je ni slusala sta je pricala. Bila sam u swojim mislima. Kad smo zawrsile razgowor, bolje reci kad je ona prekinula ljuta, legla sam da spawam, razmisljajuci sta ce biti sutra.
Nije zwao. Zasto ??? Danas sam za promenu otisla u skolu, ali nisam obracala paznju na casowima. Na welikom odmoru sam otisla u dworiste I pocela da placem. Marina me je widela I priblizila mi se. “Sta je bilo ??? Zasto places ??? Ti nikad ne places Mia”….Nisam mogla da goworim, samo sam je cwrsto zagrlila. Bio mi je potreban taj zagrljaj kao uteha. Te weceri,
kao slag na tortu, mama se zakacila za mene. Widela je da mi nije dobro I po swaku cenu je htela da sazna sta mi se to desawa. Opet sam pocela da placem, owaj put bez prestanka. “Ljubawi, sta ti je ?? Molim te, reci mi. Poslednjih dana si uzasno cudna, ne ides na casowe, ne pricas ni sa kim. Znas da te necu grditi, samo pusti to. Lakse je kad nekome kazes”. Pogledala sam je u oci. Bile su pune suza. Rasplakala sam je, diwno. Sad cu morati swe da joj kazem, inace cu se osecati kriwom. A kriwa I jesam.
Plakala je sa mnom, widela je koliko mi je lose. Taj decko je bio prwi u mom
ziwotu, a samo me je iskoristio. Znala sam ga samo 2 nedelje, druzili smo se u wreme kad sam ja trebala da budem na casowima I posle prwog poljupca ja sam mu se predala. Kako sam bila glupa !!!! Ma I to je mala rec !!!! Cak sam se I sa najboljom drugaricom poswadjala zbog njega…. Odlucila sam da ne placem, ne wredi plakati, ne zbog njega. Bio, pa prosxao. Pogresila sam, ali ziwot ide dalje…
Poboljsala sam se u skoli, koliko je god to bilo moguce, nisam wise bezala da bi se nalazila sa nekim budalama koji ne wrede ni jednu paru. Da li werujem u ljubaw na prwi pogled ??? Hm, ne. Izricito kazem ne. Pogledajte sta se meni desilo. Zaljubis se kao kreten, izadjes sa njim I shwatis da je obican debil. Neka hwala. Dobro, u mom slucaju nije bio debil, bar ne na pocetku. Ali izgled wara.

Hm…tesko je neke reci izreci, ali da li ste shwatile sta sam htela da kazem ?? U slucaju da ne….

Uwek slusajte swoje srce, ne donosite nagle odluke. Prwo razmislite. Da li
wredi upropastiti ostatak ziwota samo zbog straha da ce was ostawiti ??? Jer ne znate reci NE ??? Werujte mi ne wredi. Iako wam sad to sigurno ne deluje tako, istina je. I zaborawite ono sto sam rekla, da cutanje nije laganje. Jeste, neka wrsta. Jer ljudima koje wolis na neki nacin nanosis zlo krijuci im wazne stwari.
Cipele nisu najwaznije, ni garderoba. Po tome se ne ceni osoba. Ceni se po onome sto ima unutra.
Muskarci dolaze I prolaze, ali drugarice ostaju. Cenite prijateljstwo, ne dozwolite da wasa weza na njega utice.
Werujte u sebe, jer prwenstweno wi treba da odlucite nesto. Wi uprawljate swojim ziwotom I niko wise….
Dajte sebi wremena da ga upoznate, ne stwarajte pogresnu sliku o njemu plaseci se da wam se nece swideti u slucaju da je drugaciji. To nije LJUBAW!!! Wi ne wolite njega onda, nego osobu koju ste sami izmislili. Samo iskrenoscu I powerenjem pronacicete swoju srodnu dusu….”

S ljubawlju, Mia <3

P.S.Owo je napisala Tamara,ne ja.!
Nazad na vrh Ići dole
http://rebeldethebest.hot4um.com/forum.htm

<3 Jedna stranica mog dnewnika<3
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Petica-Svet Mašte :: Zabava uz Peticu :: Web novele :: Zavrsene web novele-
Skoči na: