| Moc pozitivnog misljenja? | |
|
+7Clana♥ *Forewer and ewer bff* {Riri♥AyI} ~*Forever Young*~ ALaOrillaDeUnAmor *Stella Rossa {Andja♥MyI} 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Moc pozitivnog misljenja? Pet Nov 20, 2009 10:06 pm | |
| Da li ste razmišljali o tome, da ako razmišljate pozitivno da vam se pozitivno i vraća?
U životu razmišljamo o mnogim stvarima, i pozitivnim i negativnim, i mahom ono što priželjkujemo nam se i dešava.
Kakava su vaša iskustva u vezi toga? | |
|
| |
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Uto Nov 24, 2009 2:22 pm | |
| apsolutno je tacno..jer ako mislimo pozitivno to ce nam se i desiti | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Pet Nov 27, 2009 11:02 pm | |
| Treba razmisljati pozitivno i verovati u nesto, da bi nam se to i ispunilo... Bez vere i nade nema nista......... Vi ostali, sta mislite o tome??? | |
|
| |
ALaOrillaDeUnAmor Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 434 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 27 Lokacija : En el Titanic,acaba de decir a Poncho:,,Si tu quieres saltar,yo voy hacer lo mismo...Pero quiero que sepas que mi alma te seguira Raspoloženje : Dobro je za sada!
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Sub Nov 28, 2009 1:18 am | |
| Ja kad mislim negatiwno,desi mi se neshto pozitiwno xD | |
|
| |
~*Forever Young*~ Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Ned Nov 29, 2009 12:40 am | |
| Kada mislim pozitivno i kada bodrim sama sebe mnogo mi je lakse i sve svoje ciljeve i planove u 90% slucajeva mnogo lakse i bolje ostvarim... | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Ned Nov 29, 2009 1:02 am | |
| Omg naravno da je tacno! Pozitivno misljenje je mng bitno! Jer ako mi nemamo volju,nadu i ako smo pesimisticni male su sanse da se taj nas cilj ispuni..pozitivno misljenje je veoma vazno! I uvek bez obzira na okolnosti treba imati pozitivno misljenje i uvek gledati i naci pozitivnu stranu problema ili neceg slicnog tome. | |
|
| |
*Forewer and ewer bff* Volis Peticu
Broj poruka : 554 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : Izbroj do 3...i eto me u twojim snowima secheru!!! Raspoloženje : You dowe me...x)))
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Uto Dec 01, 2009 11:00 am | |
| - Breathe * ::
- Omg naravno da je tacno! Pozitivno misljenje je mng bitno! Jer ako mi nemamo volju,nadu i ako smo pesimisticni male su sanse da se taj nas cilj ispuni..pozitivno misljenje je veoma vazno! I uvek bez obzira na okolnosti treba imati pozitivno misljenje i uvek gledati i naci pozitivnu stranu problema ili neceg slicnog tome.
Ajoj ljudi wi uwek kazete swe shto ja imam...x))) Potpis...;] | |
|
| |
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Čet Dec 03, 2009 10:18 pm | |
| MOguce...ja sam inace pesimista ima to swe swoje | |
|
| |
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Pet Dec 11, 2009 5:38 pm | |
| - Breathe * ::
- Omg naravno da je tacno! Pozitivno misljenje je mng
bitno! Jer ako mi nemamo volju,nadu i ako smo pesimisticni male su sanse da se taj nas cilj ispuni..pozitivno misljenje je veoma vazno! I uvek bez obzira na okolnosti treba imati pozitivno misljenje i uvek gledati i naci pozitivnu stranu problema ili neceg slicnog tome. | |
|
| |
*Princeza bez krune :P* Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 58 Datum upisa : 02.01.2010
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Sre Jan 06, 2010 1:38 am | |
| ..Ja stalno,ali bas stalno mislim pozitivno,i ja msm da mi se to i desava | |
|
| |
~Jecika~ Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 117 Datum upisa : 08.01.2010
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Pet Jan 08, 2010 11:26 am | |
| - ALaOrillaDeUnAmor ::
- Ja kad mislim negatiwno,desi mi se neshto pozitiwno xD
Da, i meni isto... I uvek kada mislim pozitivno, zelim da mislim negativno, ali nije dovoljno to sto ja zelim da mislim negativno, kad mislim pozitivno... Razumete? | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom Volis Peticu
Broj poruka : 671 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Ned Jan 10, 2010 10:31 pm | |
| Vasa raspolozenja mogu da budu veoma varljiva.Mogu vas zavesti u ubedjenju da je vas zivot gori nego sto jeste.Kada ste dobro raspolozeni,nista nije tako tesko,problemi izgledaju jednostavnije i lakse se resavaju.Ali kada ste lose raspolozeni,zivot izgleda neverovatno tezak i ozboljan.Sve shvatate licno i cesto pogresno protumacite ono sto vam ljudi govore.U ovome je zamka:ljudi ne shvataju da se njihovo raspolozenje stalno menja.Kada smo lose raspolozeni,svet oko nas se rusi.Potpuno zaboravljamo da kada smo dobro raspolozeni sve izgleda bolje.Kada smo lose volje,umesto da krivimo nase raspolozenje osecamo da je citav nas zivot promasaj.Zivot zapravo nije tako los kao sto nam se cini kada smo lose raspolozeni.Kada ste lose volje,ne treba da analizirate sopstveni zivot.Tako nesto je ravno emotivnom samoubistvu.Ako imate problem,on ce i dalje biti tu kada se vase raspolozenje popravi.Poenta je da kada smo lose volje ne uzimamo sve za ozbiljno i da budemo svesni da ce proci. | |
|
| |
Joxy Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 95 Datum upisa : 02.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Ned Jan 17, 2010 7:29 pm | |
| - ~*Fancy girl*~ ::
- Vasa raspolozenja mogu da budu veoma varljiva.Mogu vas zavesti u ubedjenju da je vas zivot gori nego sto jeste.Kada ste dobro raspolozeni,nista nije tako tesko,problemi izgledaju jednostavnije i lakse se resavaju.Ali kada ste lose raspolozeni,zivot izgleda neverovatno tezak i ozboljan.Sve shvatate licno i cesto pogresno protumacite ono sto vam ljudi govore.U ovome je zamka:ljudi ne shvataju da se njihovo raspolozenje stalno menja.Kada smo lose raspolozeni,svet oko nas se rusi.Potpuno zaboravljamo da kada smo dobro raspolozeni sve izgleda bolje.Kada smo lose volje,umesto da krivimo nase raspolozenje osecamo da je citav nas zivot promasaj.Zivot zapravo nije tako los kao sto nam se cini kada smo lose raspolozeni.Kada ste lose volje,ne treba da analizirate sopstveni zivot.Tako nesto je ravno emotivnom samoubistvu.Ako imate problem,on ce i dalje biti tu kada se vase raspolozenje popravi.Poenta je da kada smo lose volje ne uzimamo sve za ozbiljno i da budemo svesni da ce proci.
ovo je tako lepo receno.gde si nasla? ili iz tvog prsta napisano? | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom Volis Peticu
Broj poruka : 671 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Ned Jan 17, 2010 9:32 pm | |
| Nesto sam ja smislila,nesto sam nasla u knjizi | |
|
| |
Joxy Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 95 Datum upisa : 02.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Pon Jan 18, 2010 1:30 am | |
| | |
|
| |
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? Čet Feb 11, 2010 2:09 am | |
| Ne verujem u ovo jer se dosta puta razocaram. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moc pozitivnog misljenja? | |
| |
|
| |
| Moc pozitivnog misljenja? | |
|