| Svako je kovac svoje srece.... | |
|
+6*Forewer and ewer bff* {Riri♥AyI} {Andja♥MyI} ~*Just Me*~ {Issy♥AyM} *Stella Rossa 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Svako je kovac svoje srece.... Sre Nov 18, 2009 5:30 pm | |
| Sta mislite o ovome ??? Da li nasa sreca zavisi od nas samih ??? | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Sre Nov 18, 2009 5:39 pm | |
| ja msm da da.. | |
|
| |
~*Just Me*~ Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Sre Nov 18, 2009 10:14 pm | |
| ja bas ne XDDD 1- neke stvari postoje koje MI ne mozemod a uticemo -smrt,tuga,bol...bla bla 2-Neke stvari mozemo ali to je tako mala kolicina da je skoro izmurla jer vidite..ne postoji NIJEDAN POTPUNO SRECAN COVEK | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Sre Nov 18, 2009 10:28 pm | |
| Svako dobije sta zasluzuje.... Sigurno je da se za srecu treba boriti i kad mislimo da imamo sve, uvek se nadje neko da to unisti... Tako da mislim da ne mozemo da uticemo bas na sve stvari da bi bili srecni, jer ponekad nasa sreca zavisi i od drugih ljudi... Procitala sam negde: "Cudno je kako nam malo treba da budemo srecni, a jos cudnije kako nam bas to malo uvek nedostaje..." i sigurna sam da je ta izreka tacna! | |
|
| |
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Sre Nov 18, 2009 11:36 pm | |
| Slazme se sa ovom izrekom...>Ako mi ne verujemo u on sto ardimo i ako ne znamo da budemo srecni,ni necemo...u svakom zlu ima i nesto dobro..i iz svake borbe treba izaci jaci i boriti se..tako da..taxnco je | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Čet Nov 19, 2009 12:38 pm | |
| mada zavisi nzm mnoge stwari se dese oko tebe koje te pogode i onda jednostavno kao sxto ni te stwatrni ne kontrolisxesx ne mozesx onda ni da nekako kontrolisxsx i sretju s obzirom na to nesx,...nzm .... | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Čet Nov 19, 2009 3:58 pm | |
| - ~marija~ ::
- Svako dobije sta zasluzuje....
Sigurno je da se za srecu treba boriti i kad mislimo da imamo sve, uvek se nadje neko da to unisti... Tako da mislim da ne mozemo da uticemo bas na sve stvari da bi bili srecni, jer ponekad nasa sreca zavisi i od drugih ljudi... Procitala sam negde: "Cudno je kako nam malo treba da budemo srecni, a jos cudnije kako nam bas to malo uvek nedostaje..." i sigurna sam da je ta izreka tacna! Bas tako... | |
|
| |
*Forewer and ewer bff* Volis Peticu
Broj poruka : 554 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : Izbroj do 3...i eto me u twojim snowima secheru!!! Raspoloženje : You dowe me...x)))
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Uto Dec 01, 2009 11:02 am | |
| - ~marija~ ::
- Svako dobije sta zasluzuje....
Sigurno je da se za srecu treba boriti i kad mislimo da imamo sve, uvek se nadje neko da to unisti... Tako da mislim da ne mozemo da uticemo bas na sve stvari da bi bili srecni, jer ponekad nasa sreca zavisi i od drugih ljudi... Procitala sam negde: "Cudno je kako nam malo treba da budemo srecni, a jos cudnije kako nam bas to malo uvek nedostaje..." i sigurna sam da je ta izreka tacna! Ptpuno se slazem sa owim...;] | |
|
| |
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Čet Dec 03, 2009 6:59 pm | |
| ne bas u swim situacijama..ne djelim bas ovo misljenje ali je na neki nacin tacno | |
|
| |
*Princeza bez krune :P* Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 58 Datum upisa : 02.01.2010
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Sre Jan 06, 2010 1:46 am | |
| - {AGPP} ♥ ::
- Slazme se sa ovom izrekom...>Ako mi ne verujemo u on sto ardimo i
ako ne znamo da budemo srecni,ni necemo...u svakom zlu ima i nesto dobro..i iz svake borbe treba izaci jaci i boriti se..tako da..taxnco je I agr. ofc.. | |
|
| |
~Jecika~ Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 117 Datum upisa : 08.01.2010
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Pet Jan 08, 2010 11:21 am | |
| Def. je tacno... Svaki utice na svoj zivot odredjenim postupcima... - Citat :
- Slazme se sa ovom izrekom...>Ako mi ne verujemo u on sto ardimo i
ako ne znamo da budemo srecni,ni necemo...u svakom zlu ima i nesto dobro..i iz svake borbe treba izaci jaci i boriti se..tako da..taxnco je
I agree | |
|
| |
Joxy Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 95 Datum upisa : 02.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... Ned Jan 17, 2010 8:08 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Svako je kovac svoje srece.... | |
| |