| Nemam para za ekskurziju | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Nemam para za ekskurziju Ned Nov 15, 2009 2:31 am | |
| Ovo nije moj problem,vec jednog decaka!
Sada idem u osmi razred...Nikada nisam isao na ekskurziju,jer nemam para...Cak ni sada u osmom necu moci da odme na matursku ekskurziju..mene svi izbegavaju uvek su mi se smejali,i zavitlavali me...Nzm sta da radim? | |
|
| |
_Dead Doll Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 1803 Datum upisa : 09.11.2009 Godina : 27 Lokacija : Al0ne with ... some0ne ... but 0nly in dreams... :'( Raspoloženje : Sad f0r s0me0ne :'(
| Naslov: Re: Nemam para za ekskurziju Pon Nov 16, 2009 1:15 am | |
| Hmmm... Sto se tice zavitlavanja, nemoj previse da se nerviras zbog ostalih, i dokazi da nisi uopste bezveze osoba jer nemas para... dokazi nekako da si i ti super... nzm kako, sigurno i ti imas neke vrline i kvalitete, pa svako ih ima... Pa nije valjda sve u parama... I jos nesto: na zadirkivanje se samo nasmijesi... | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Nemam para za ekskurziju Pon Nov 16, 2009 5:38 pm | |
| - ♫Music Queen♫ ::
I jos nesto: na zadirkivanje se samo nasmijesi... Ili pocni i ti da zadirkujes... Mislim da te drustvo zadirkuje, zato sto svi vide da im se ti ne suprotstavljas, pa teraju po svom... Skupi hrabrost i spusti ih na zemlju, jer oni nista nisu bolji od tebe, veruj mi! To su sve mamine i tatine cerke (sinovi). A, sto se tice exkurzije... Razgovaraj sa roditeljima, objasni im koliko bi ti bilo vazno da ides, mozda ce se snaci od negde da plate... A, ako ti kazu da nisu u mogucnosti, nemoj da navaljujes, jer sam sigurna da je i njima tesko sto ne mogu da ti plate nesto sto toliko zelis! SRECNO! | |
|
| |
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Nemam para za ekskurziju Uto Nov 17, 2009 3:49 pm | |
| Ja se slazem..Materijalne stvari nisu sve na svetu..I ne treba da zbog toga ocajavas! Pokusaj da im dokazes kako si dobar drug,i da zbog toga vredis,a ne zbog toga da li imas para za ekskurziju! Bice sve ok..Mozda na kraju i odes:))Srecno! | |
|
| |
*Forewer and ewer bff* Volis Peticu
Broj poruka : 554 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : Izbroj do 3...i eto me u twojim snowima secheru!!! Raspoloženje : You dowe me...x)))
| |
| |
~*Just Me*~ Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Nemam para za ekskurziju Uto Dec 15, 2009 1:38 am | |
| pxaxax..nemam ni ja para..ma ako te zajebavju..je*i im swe..kako je to povrsno..znachi povraca mi se!!!! | |
|
| |
*KaJa* Prvi put cujes za Peticu
Broj poruka : 42 Datum upisa : 07.08.2010 Godina : 27 Raspoloženje : :D
| Naslov: Re: Nemam para za ekskurziju Ned Avg 08, 2010 1:26 am | |
| Znam da nije tako lako preci preko tih svih uvreda ali pokusaj da nadjes nekog ko cete podrzavati,ako nema nikog takvog ti se sprijatelji s nekim iz drugog razreda ili iz ulice i bolje ces se osecati u drustvu,bices sigurniji.A sto se tice eksurzije i para pokusaj da porazgovaras sa odeljenskim staresinom,reci koliko ti je bitno i koliko bi voleo da ides na tu ekskurziju jer se uvek nadju neke akcije tipa gratisa popusta itd.Srecno! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nemam para za ekskurziju | |
| |
|
| |
| Nemam para za ekskurziju | |
|