{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Still dreaming.... Čet Nov 12, 2009 7:57 pm | |
|
Poslednji izmenio Dreamer girl * dana Uto Dec 22, 2009 4:18 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Still dreaming.... Pet Dec 11, 2009 10:32 pm | |
| Saven una cosa.......cuando una persona esta enamorada ella se siente tan bonito i mui chido.Pero...en mi caso........todo el tiempo el amor es tan dolorosa i mui stupida.Y yo...todo el tiempo lo unico ce ago es buscando la camino q evitar esta situacion....pero no.....siepre haco la misma eror....porque? Eso es la pregunta que me esta torturando desde el dia cuando lo conosi.... No tengo tiempo para nada! La cole me va matar! Hay muchas cosas nuevas, pero muchos viejos.Cada vez deseo realmente q no existo. Todos los días es la misma historia. Cada parte de mi diarie. Todo el tiempo y aspira a algo nuevo, inesperado ... pero no hay. En cuanto al año nuevo, no sé sí mismos como todo el ano.Tengo ce ir. P.S.Mi pelo tiene un cambio...yayayaya esta mui bonita! | |
|
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Still dreaming.... Ned Dec 20, 2009 4:28 pm | |
| Hello mu darling... celo dan pravim nesto u ps-u! Uzas! U zivotu toliko nisam pravila! Raspust je finally poceo! yeah! Bleja 20 i nes dana! o.O Nema skole! Mng ce mi nedostajati ludaci iz sedmog 2! Ajoj.... Ali dobro vreme brzo prolazi...mng je lepo...sneg je svuda...<3 Kako bih isla na grudvanje sada ali jbg ledeno je! Uzela sam da citam POMRACENJE predivna knjiga <3 I tako..idem sada....cujemo se <3 | |
|
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Still dreaming.... Pon Dec 21, 2009 1:31 pm | |
| You were everything, everything That I wanted We were meant to be, supposed to be But we lost it All of the memories so close to me Just fade away All this time you were pretendingSo much for my happy ending
Jessus God! Kakva pesma..... Totally me.....:p Omg zasto sam se toliko navukla na njene pesme.... Today......me ceka HELL! Uzas! Dosada sve vreme....ali je toplo pa cemo da se okupimo Maja,Andja,Jeka i ja kod mene i da blejimo...:\ da jurimo Italijane....lol.... By the way..prihvatio me je....ali Andjelin... Damn nema slike....sta ces?! Ali dolaze za novu...lol...prosetacemo se mi do Jeke Idem sada.....se yaa! <3 | |
|
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Still dreaming.... Uto Dec 22, 2009 4:24 pm | |
| Here i am...sedim kuci i uz pomracenje slusam muziku....:\ Totalno sam odsutna.... Malo pre su bile Nadja i Anja ajoj srece moje najlepse...<3 Mng su medene... Sada skidam horror filmove..oohh yeah...nece mi biti dosadno veceras ;p Jedva cekam! Blizi se nova...:\ Uopste nisam raspolozena za veselje...:\ Samo bih da se zavucem u sobu sa knjigama i da me nema dok ne prodje sva ta guzva..uopste nisam uzbudjena zbog predstojecih praznika...a bila sam...:\ Damn...uzasno je dosadno...:\ Nista idem da vidim sta ce biti dalje....pisem kasnije <3 | |
|
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Still dreaming.... Pet Dec 25, 2009 4:34 pm | |
| Caooos ) Evo me...dan mi je divan! Celo pre podne lutala sam gradom i bila u biblioteci.... Supp sam se provela sa Inom! Bas nam je lepo bilo (((: Onda me je zvala sestra pa sam bila kod nje...na moje iznenadjenje tamo su bili i Nemanja i Petra...jao supp nam je bilo..i evo sada sam dosla kuci. (: Malo cu da citam.....pa idem ponovo u grad po haljinicu...aaaa ne mogu da dodcekam da je kupim! Uvece mozda idem u grad 0.- Nista nije sigurno...ako uspepmo da se dog(cisto sumljam) idemo ak0 ne smaracu se :\ Mada ici cemo msm raspust je a i sta bi radile kuci (: Idem sad...see yaa! <3 | |
|
{Riri♥AyI} Administrator
| Naslov: Re: Still dreaming.... Pon Dec 28, 2009 1:52 am | |
| Hello....:p Danas mi je bio divan dan ((: Malo bio smor u pocetku ali supp mi je bio dan <3 Oko 8 sam izasla sa Andjom..setale smo do Jekine zgrade(: Extra nam je bilo! Nije njima lako! :p Sad se dopisujem sa Andjom i slusam muziku tacnije https://www.youtube.com/watch?v=6h31okNXXxs&feature=rec-LGOUT-farside_rev-rn-2r-4-HM-.- I hate myself! I hate her! But i adore her songs! Kako sam se navukla na ovu pesmu! ;p Nije ona normalna a nisam ni ja tako da dream team...lol..... Idem sad mislim da mi je stigao pm... A malo kasnije oko 1 mozda pa sve do 4 pola 5 dok ne legnem horror filmovi Ohh yeah! I'm horror maniak! P.s. Onog dana smo bile u grad i bilo nam je extra! posle smo se 2 sata zezale na face-u sa nekim pesmama...;p Mislim da cu zauvek da pamtim Majine provale..imamo sad novu foru (Sta to bese mozask) iako niko ne razume :pPpPpPppPpPpPp | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Still dreaming.... | |
| |
|