| Moja sestra-davez | |
|
+5{Riri♥AyI} ~*Forever Young*~ *Stella Rossa maya {Andja♥MyI} 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Moja sestra-davez Uto Nov 10, 2009 9:44 pm | |
| Ovo NIJE MOJ PROBLEM,vec jedne devojcice! Pokusajte da joj pomognete!
Imam 15 godina...Moja setsra ima 8 godina..Pravi je davez..Stalno upada u moju sobu,pretura mi po stvarima,svrlja sveske,cita na sav glas moj dnevnik..Nzm sta da radim???Pomozite! | |
|
| |
maya Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 60 Datum upisa : 09.11.2009
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Uto Nov 10, 2009 11:11 pm | |
| Najprije joj probaj objasnit da je to tvoja soba i da nema pravo ulazit bez tvog dopuštenja. To joj reci na ljep (bez vikanja),ali na razumljiv (da lakše shvati,jer ipak je djete) način. Ako to ne pomogne reci joj da si ljuta na nju i da bi sigurno i onda bila ljuta kada bi ti tako i njoj radila. I tu slobodno malo podigneš glas,a možeš reći i roditeljima da te to jako živcira i zamoli ih da je opomenu. Ako ni to ne pomogne,onda ti njoj radi isto (heh zvuči smiješno,al ja sam se tako riješila svoje sestrične). Nadam se pomogla. | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Sre Nov 11, 2009 3:19 am | |
| Ma, sa takvom decom ne moze se lepo!!! Salim se, naravno! Slazem se sa Mayom... Pokusaj da joj lepo objasnis da ti to smeta, mozda ce i razumeti! Ako to ne uspe, reci roditeljima, pa mozda njih poslusa... | |
|
| |
~*Forever Young*~ Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Sre Nov 11, 2009 11:32 pm | |
| Mozda bi pomogao i neki dogovor.Npr da je zamolis da u odredjenim trenucima ne ulazi u tvoju sobu i ako to ispuni da joj kupis neku malu stvarcicu koja bi joj mnogo znacila... | |
|
| |
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Čet Nov 12, 2009 1:32 am | |
| Imam i ja sestru koja je davez,samo sto je starija od mene.mislim da je mladja od mene da bih joj vise prastala.Mozda od tebe trazi vise ljubavi i zeli na sebe da skrene paznju,nekim potezima koji su na tovju stetu!Odvoji za nju malo vremena,razgovaraj sa njom,poigraj se,i posle joj objasni da zelis da imas vreme i samo za sebe.Ako to ne uspe,zamoli roditelje,da ti obezbede trenutke mira!Reci i njima i sestri koliko je volis,a da te njeni neki potezi nerviraju zato sto ponekad zleis da neke stvari uradis u samoci i tisini! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Čet Nov 12, 2009 4:13 pm | |
| Javv ja sam sestra davez..xD Ja imam stariju sestru koja je od mene starija 8 godina! A pre kada je recimo imala 15 a ja kada sam imala 7 cesto sam isto to radila a to je samo zato da bih privukla njenu paznju...pokusaj da odvojis malo vremena za nju......a i kazi svojim roditeljima da joj skrenu paznju i objasne neke stvari..jer sa takvom decom nema razgovora xDD Milsim ja sam bila takva i sa mnom nije bilo nikakvog kompromisa niti razgovora a li mozda je tvoja sestra razumna pa ce se sve dogovorom i razgovoorom srediti | |
|
| |
^Slucajni^prolaznik^ Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 114 Datum upisa : 13.11.2009 Godina : 32
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Pet Nov 13, 2009 5:26 pm | |
| Ona samo zeli tvoju paznju, i tvoju ljubav... zeli da bude deo tvoga zivota, objasni joj da ne valja to sto radi i posveti jos jedan ceo dan, idite u setnju, u bioskop, na igraliste, zabavi se sa njom, kupi joj neku zanimaciju i prestace. | |
|
| |
~*Just Me*~ Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Uto Dec 15, 2009 1:35 am | |
| KAKO JE OVO TUPAVO..IJAOOO..i ja imam brata od 18 koi me izludjuje PA??? nie jedina -___- | |
|
| |
~Jecika~ Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 117 Datum upisa : 08.01.2010
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Pet Jan 08, 2010 11:28 am | |
| Ja imam isti problem... Moja sestra ima isto 8. godina... Ne mozes tu nista da uradis!!! DECA SU NEDOKAZNA!!! | |
|
| |
*KaJa* Prvi put cujes za Peticu
Broj poruka : 42 Datum upisa : 07.08.2010 Godina : 27 Raspoloženje : :D
| Naslov: Re: Moja sestra-davez Ned Avg 08, 2010 7:23 pm | |
| Tvoja sestra trazi tvoju paznju,ljubav...Pokusaj da joj se posvetis malo vise.Naprimer...izadjite u setnju,idite na sladoled,kupi joj neku stvarcicu ili malo vise komunicirajte,dozvolijoj da ponekad udje u tvoju sobu itd... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moja sestra-davez | |
| |
|
| |
| Moja sestra-davez | |
|