| Da morate da birate izabrali biste..? | |
|
+15♫Hemicarka♥ maya Mačkica ♥ Tom _Dead Doll *Stella Rossa ~*Just Me*~ Andjela Just One Girl ALaOrillaDeUnAmor {Issy♥AyM} Josip Micy {Riri♥AyI} *Forewer and ewer bff* {Andja♥MyI} 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 07, 2009 2:23 am | |
| Ljubav ili prijateljstvo? | |
|
| |
*Forewer and ewer bff* Volis Peticu
Broj poruka : 554 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : Izbroj do 3...i eto me u twojim snowima secheru!!! Raspoloženje : You dowe me...x)))
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 07, 2009 3:06 am | |
| Uwek swi kazu momci /dewojke(((za suprotan pol)))dolaze i odlaze, a prijatelji ostaju... Pa i prijatelji nekad dodju i odu odglume da su wam prijatelji i onda kad su wam najpotrebniji ostaw was na cedilu... Tako da bi ja birala izmedju te dwe stw.ljubaw....!!!! | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 07, 2009 6:41 pm | |
| Hmm...LJUBAV! Jer bez ljubavi ne bi postojalo ni pravo prijhateljstvo! | |
|
| |
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 07, 2009 6:54 pm | |
| Ja sam za prijateljstvo.. To bih sigurno izabrala! | |
|
| |
Micy Svidja ti se petica
Broj poruka : 154 Datum upisa : 07.11.2009 Godina : 27 Lokacija : In Edward's hug Raspoloženje : n_n
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 07, 2009 8:23 pm | |
| ja bih izabrala i jedno i drugo... ali ako je ljubav prava....onda ljubav...jer imas i ljubav i prijatelja.... ali ako ljubav nije prava nego prolazna...naravno prijateljstvo... | |
|
| |
Josip Prvi put cujes za Peticu
Broj poruka : 41 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 07, 2009 9:06 pm | |
| ljubav.. to je ipak ljepše.. | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Ned Nov 08, 2009 1:58 pm | |
| prijateljstwo.. )) | |
|
| |
ALaOrillaDeUnAmor Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 434 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 27 Lokacija : En el Titanic,acaba de decir a Poncho:,,Si tu quieres saltar,yo voy hacer lo mismo...Pero quiero que sepas que mi alma te seguira Raspoloženje : Dobro je za sada!
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Ned Nov 08, 2009 5:15 pm | |
| Ne znam...jer ne postoje prawi prijatelji na owom swetu...Kada pomisli hsda si nashao najboljeg prijatelja on ti okrene ledja...a,danas je,takodje,teshko naci nekog normalnog decka | |
|
| |
Just One Girl Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 79 Datum upisa : 07.11.2009 Godina : 32 Lokacija : Where All Good Sleep
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Ned Nov 08, 2009 9:45 pm | |
| Mislim da između ove dve stvari nikad ne treba birati. Čovek je osposobljen da ima i jednu i drugu. Zašto onda birati? (izgleda da je dobro što sam izabrala grupu filozofa ) Ljubav ima svoje čari i prijateljstvo svoje. Imala sam tu sreću da dotaknem i jedno i drugo i to su prelepe stvari. Ne bih volela da me neko dovede u poziciju da biram, jer to ne bih mogla. | |
|
| |
Andjela Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 454 Datum upisa : 07.11.2009 Raspoloženje : Super bar za sad
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Ned Nov 08, 2009 9:59 pm | |
| | |
|
| |
~*Just Me*~ Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Pon Nov 09, 2009 2:24 am | |
| Prijateljstvoo..i dont trust in love.. | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Pon Nov 09, 2009 5:04 am | |
| - Just One Girl ::
- Mislim da između ove dve stvari nikad ne treba birati. Čovek je osposobljen da ima i jednu i drugu. Zašto onda birati?
(izgleda da je dobro što sam izabrala grupu filozofa )
Ljubav ima svoje čari i prijateljstvo svoje. Imala sam tu sreću da dotaknem i jedno i drugo i to su prelepe stvari. Ne bih volela da me neko dovede u poziciju da biram, jer to ne bih mogla. U potpunosti se slazem..... | |
|
| |
_Dead Doll Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 1803 Datum upisa : 09.11.2009 Godina : 27 Lokacija : Al0ne with ... some0ne ... but 0nly in dreams... :'( Raspoloženje : Sad f0r s0me0ne :'(
| |
| |
Mačkica ♥ Tom Volis Peticu
Broj poruka : 671 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Uto Nov 10, 2009 10:09 pm | |
| Ja se ne slazem xD Svako ko zna sta je bitno,izabrao bi ljubav...Ti neces da se vencas i osnujes porodicu i imas dete sa prijateljem,zar ne?xD Ja bih rekla da prijatelji dodju i odu a ljubav ako je prava ostaje. | |
|
| |
maya Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 60 Datum upisa : 09.11.2009
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sre Nov 11, 2009 12:05 am | |
| Auu to je teško. Ako je veza prolazna (ako mislim da nema neke budočnosti) onda svakako prijateljstvo,al ako je veza prava,ako se jako volimo....neznam,to bi bilo jako teško za odlučit i nadam se da nikad neču doč u takvu situaciju. | |
|
| |
♫Hemicarka♥ Vip
Broj poruka : 5169 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Gimnazija Raspoloženje : Potistenost...
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sre Nov 11, 2009 12:21 am | |
| - Josip ::
- ljubav.. to je ipak ljepše..
potpisujem | |
|
| |
*ANNIE Y DUL* Prvi put cujes za Peticu
Broj poruka : 21 Datum upisa : 11.11.2009 Godina : 29 Lokacija : a la orilla de algun beso Raspoloženje : smoreno
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sre Nov 11, 2009 3:57 pm | |
| - *Poncho's Paparazzi* ::
- Ne znam...jer ne postoje prawi prijatelji na owom swetu...Kada pomisli hsda si nashao najboljeg prijatelja on ti okrene ledja...a,danas je,takodje,teshko naci nekog normalnog decka
POTPISUJEM! | |
|
| |
Broj poruka : 79 Datum upisa : 07.11.2009 Godina : 32 Lokacija : Where All Good Sleep
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 21, 2009 12:11 am | |
| - ~*Fancy girl*~ ::
- Ja se ne slazem xD
Svako ko zna sta je bitno,izabrao bi ljubav...Ti neces da se vencas i osnujes porodicu i imas dete sa prijateljem,zar ne?xD
Ja bih rekla da prijatelji dodju i odu a ljubav ako je prava ostaje. Istina je da se ne venčavaš za prijatelje, ali bez njih poseduješ veliku rupu u životu, koju ni prava ljubav ne može ispuniti. Što se tiče toga da prijatelji dođu i odu, pa ne bih baš rekla. Isto kao što i prava ljubav ostaje, ostaju i pravi prijatelji. | |
|
| |
Broj poruka : 671 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 21, 2009 4:37 pm | |
| Pa dobro...svako ima svoje misljenje... A moje je da danas ima malo pravih prijatelja i da ce pre prijatelji da te napuste i izdaju nego decko.... | |
|
| |
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 21, 2009 5:31 pm | |
| prijateljstvo.. 1-pravo prijateljstvo NE postoji 2-LJubav...ajde objasnite mi molim was...msm..u pricicama je uvek on voli nju i ona njega i happy end...a u real life je drugacije,zao mi ej stvo vam rasprsujem snove,ali decaci samo traze da si riba i nije bitno jel si krakterna osoba..imam milion primer a za prijatesljtvo-pa zar nije bilje da te neko voli zbog karaktera?? think about it! | |
|
| |
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 21, 2009 8:57 pm | |
| Ako sam dobro razumela,ti hoces da kazes da ne bi izabrala ni jedno ni drugo? Pa,delimicno se slazem... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sub Nov 21, 2009 11:57 pm | |
| Pa..mozda u umerenim kolicanam..ne vezes se previse...msm prijatelj te moze zaje*ati kada oces,a tek da pricam o decku..moram reci da sam razocarana,..veoma..to me malo deprimira..jer onda bez tih VAZNIH stvari ne postoji sreca.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Ned Nov 22, 2009 12:56 am | |
| - ~*Fancy girl*~ ::
- Pa dobro...svako ima svoje misljenje...
A moje je da danas ima malo pravih prijatelja i da ce pre prijatelji da te napuste i izdaju nego decko.... Slažem se da svako ima svoje mišljenje i ja poštujem tvoje bez obzira što ga ne delimo. - Hello_Kitty_Monster ::
- prijateljstvo..
1-pravo prijateljstvo NE postoji 2-LJubav...ajde objasnite mi molim was...msm..u pricicama je uvek on voli nju i ona njega i happy end...a u real life je drugacije,zao mi ej stvo vam rasprsujem snove,ali decaci samo traze da si riba i nije bitno jel si krakterna osoba..imam milion primer a za prijatesljtvo-pa zar nije bilje da te neko voli zbog karaktera?? think about it! Pravo prijateljstvo postoji, možda samo još uvek nisi našla ljude koji će ti to pokazati. Što se tiće mladića, veruj mi da znam dosta o njima i u pravu si kad kažeš da dosta njih traže samo neku devojku koju će tretirati kao objekat, ali isto tako postoje i mladići koji će te ceniti i voleti zbog toga ko si ti, a ne zbog toga kako izgledaš. Samo i takve mladiće treba da upoznaš. | |
|
| |
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Pet Dec 04, 2009 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Jovana Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 57 Datum upisa : 06.12.2009 Lokacija : Tea,Andjela i ja zauvek u carobnoj noci!!!
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? Sre Dec 09, 2009 12:16 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da morate da birate izabrali biste..? | |
| |
|
| |
| Da morate da birate izabrali biste..? | |
|