| Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... | |
|
+9Clana♥ ^Slucajni^prolaznik^ *ANNIE Y DUL* maya Mačkica ♥ Tom (EffY)>B0rN BaCkWaRd< Micy {Riri♥AyI} {Andja♥MyI} 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Pet Nov 06, 2009 6:04 pm | |
| | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Sub Nov 07, 2009 6:33 pm | |
| Naravno da je to tacno! Jer ako si ti hrabar i imas tu ,,moc'' da volis lakse ces recimo pridobiti necije srce ako mu budes imala hrabrosti da mu priznas.....ne znam kako to da kazem a da me razumete na sta mislim...xD U svakom slucaju stojim iza tago da hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene | |
|
| |
Micy Svidja ti se petica
Broj poruka : 154 Datum upisa : 07.11.2009 Godina : 27 Lokacija : In Edward's hug Raspoloženje : n_n
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Sub Nov 07, 2009 7:54 pm | |
| slazem se.... ko je hrabar taj je i srecan....jer ako si hrabar da zapocnes neto vece su sanse da uspes...nego ni da nepokusavas | |
|
| |
(EffY)>B0rN BaCkWaRd< Prvi put cujes za Peticu
Broj poruka : 11 Datum upisa : 08.11.2009
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Ned Nov 08, 2009 10:16 pm | |
| radi se o tome da ljubav nije uvek rainbows and butterflies (ne znam kako da to kazem sa srpskom, u fazonu da nije sve uvek divno i krasno) jer da bi nekoga voleo trebas da ga prihvatis sa svim njegovim vrlinama i manama, sa svim onim dobrim i losim sto nosi u sebi jer je to sustina prave ljubavi i za to je i te kako potrebna hrabrost zato hrabri vole, a kukavice cekaju da neko skupi dovoljno hrabrosti cekaju da ih neko prihvati onakve kakvi jesu umesto da sami pokusaju da pronadju nekoga ko ce u njima prepoznati pravu osobu za sebe | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom Volis Peticu
Broj poruka : 671 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Uto Nov 10, 2009 5:48 pm | |
| - (EffY)>B0rN BaCkWaRd< ::
- radi se o tome da ljubav nije uvek rainbows and butterflies (ne znam kako da to kazem sa srpskom, u fazonu da nije sve uvek divno i krasno) jer da bi nekoga voleo trebas da ga prihvatis sa svim njegovim vrlinama i manama, sa svim onim dobrim i losim sto nosi u sebi jer je to sustina prave ljubavi i za to je i te kako potrebna hrabrost
zato hrabri vole, a kukavice cekaju da neko skupi dovoljno hrabrosti cekaju da ih neko prihvati onakve kakvi jesu umesto da sami pokusaju da pronadju nekoga ko ce u njima prepoznati pravu osobu za sebe slazem se ^^ | |
|
| |
maya Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 60 Datum upisa : 09.11.2009
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Sre Nov 11, 2009 12:26 am | |
| - I♥Stefan ::
- Naravno da je to tacno!
Jer ako si ti hrabar i imas tu ,,moc'' da volis lakse ces recimo pridobiti necije srce ako mu budes imala hrabrosti da mu priznas.....ne znam kako to da kazem a da me razumete na sta mislim...xD U svakom slucaju stojim iza tago da hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene Totalno se slažem i nemam ništa drugo za dodat. Sve si rekla heh. | |
|
| |
*ANNIE Y DUL* Prvi put cujes za Peticu
Broj poruka : 21 Datum upisa : 11.11.2009 Godina : 29 Lokacija : a la orilla de algun beso Raspoloženje : smoreno
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Sre Nov 11, 2009 4:08 pm | |
| - (EffY)>B0rN BaCkWaRd< ::
- radi se o tome da ljubav nije uvek rainbows and butterflies (ne znam kako da to kazem sa srpskom, u fazonu da nije sve uvek divno i krasno) jer da bi nekoga voleo trebas da ga prihvatis sa svim njegovim vrlinama i manama, sa svim onim dobrim i losim sto nosi u sebi jer je to sustina prave ljubavi i za to je i te kako potrebna hrabrost
zato hrabri vole, a kukavice cekaju da neko skupi dovoljno hrabrosti cekaju da ih neko prihvati onakve kakvi jesu umesto da sami pokusaju da pronadju nekoga ko ce u njima prepoznati pravu osobu za sebe I agree | |
|
| |
^Slucajni^prolaznik^ Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 114 Datum upisa : 13.11.2009 Godina : 32
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Pet Nov 13, 2009 4:53 pm | |
| | |
|
| |
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Pet Dec 04, 2009 4:12 pm | |
| | |
|
| |
>>>Dragana PaliMrs<<< Volis Peticu
Broj poruka : 779 Datum upisa : 19.12.2009
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Ned Dec 20, 2009 12:34 am | |
| | |
|
| |
~*Just Me*~ Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken &lt;/3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Ned Dec 20, 2009 3:08 am | |
| ja se ne slazem sa temom....tj..sa svim odgovorima | |
|
| |
*Princeza bez krune :P* Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 58 Datum upisa : 02.01.2010
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Sre Jan 06, 2010 1:16 am | |
| - Dreamer * ::
- Naravno da je to tacno!
Jer ako si ti hrabar i imas tu ,,moc'' da volis lakse ces recimo pridobiti necije srce ako mu budes imala hrabrosti da mu priznas.....ne znam kako to da kazem a da me razumete na sta mislim...xD U svakom slucaju stojim iza tago da hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene | |
|
| |
Joxy Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 95 Datum upisa : 02.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... Ned Jan 17, 2010 8:33 pm | |
| pa nzm sta da msm o ovom. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... | |
| |
|
| |
| Hrabri vole,a kukavice cekaju da budu voljeni... | |
|