Petica-Svet Mašte Dobrodošli na Petica Forum! Zavirite u naš kutak mašte! |
|
| Robert Pattinson | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Robert Pattinson Čet Apr 15, 2010 10:22 pm | |
| Ovde ce biti moj studio.. | |
| | | {Issy♥AyM} Administrator
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 10:41 pm | |
| Giselher u ''Prsten od Nibelunga''Inspiracija za Tolkinovog "Gospodara Prstenova" Nordijska legenda koja je inspirisala J.R.R Tolkina da napiše trilogiju Gospodari Prstena. U vremenu izvan istorije, kada su bogovi još uvek šetali među nama… poslali su nam ratnika. Kada su se mračne sile usprotivile njegovoj sudbini, bačeno je prokletstvo koje preti da uništi moćno kraljevstvo. Evropa – Vreme mračnih sila. Kada zli Tvin Kings izda svog oca, kralja Ksantene, mladi princ Sigfrid jedva uspeva da sačuva svoj život. Spašen od strane ljubaznog kovača Ejvinda, odgajan je kao krotitelj vatre i elemenata, potpuno nesvestan svojih kraljevskih korena. Kada mu bogovi pošalju znak njegove sudbine, vode ga do metala koji će biti njegovo oružje i do žene koja će biti njegova ljubavnica - Brunhilda, kraljica ratnika Valkire. Silom prilika Sigfrid i Brunhilda se razdvajaju i zaklinju se na večnu ljubav. Sigfrid dolazi u Kraljevinu Burgundiju gde zaslužuje poštovanje Kralja Gandera i ljubav princeze Krimhilde. Moćni zmaj uznemirava stanovništvo a na Sigfridu je da ubije zmaja i da prisvoji njegovo zlato. Sa ovim blagom dolazi i prokletstvo njegovih pravih vlasnika, mističnog Nibelunga i omrznutog Gandersovog savetnika Hagena, koji želi zlato za sebe. Da bi došao do blaga Hagen koristi crnu magiju kako bi se Sigfrid zaljubio u Krimhildu i zaboravio Brunhildu. Prokletstvo počinje da širi mrežu izdaje, obmane i pohlepe u koju svi upadaju. Svet upada u haos a kraljevstvo u sumrak. Ova fantazija ima sve što se može od jednog filma tražiti: scenario koji oduzima dah, misteriju, moćne zmajeve, čini, sveti mač, izdaju i ljubav. https://www.youtube.com/watch?v=cG7W6cN0VMQ&feature=player_embedded | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 11:03 pm | |
| 4. deo "Harry Potter" serijala Četvrti nastavak priče o mladom čarobnjaku - "Hari Poter i vatreni pehar", donosi puno zanimljivih događaja. Pre svega, tu je spektakularni tročarobnjački turnir i šampionat u kvidiču, Gari Oldman će se oglasiti Hariju iz ognja, vatreni pehar će odabrati šampione, Hari će morati da skupi dovoljno snage i pozove Čo Čang na bal, radoznala novinarka Rita Skiter zagorčaće život učenicima, iznad šume će se pojaviti lobanja sa zmijom u ustima, smrtožderi će napasti turnir u kvidiču, Jednooki Ćudljivko će upotrebiti zabranjenu, smrtnu Avada Kedavra kletvu i ono što je našoj publici posebno zanimljivo: u ovom filmu igra prvi srpski glumac - Peđa Bjelac.
U četvrtom delu u svet Harija Potera ušetaće mnoštvo novih likova - šampioni konkurentskih škola: Sedrik Digori (Robert Petison), predstavnik škole Hogvarts, Fler Delaker (Klemen Pozi), predstavnica škole Bobatons, i Viktor Krum (Stanislav Janevski), jedan od najboljih igrača kvidiča i predstavnik škole Durmstrang.
Tu su i Harijeva prva ljubav - Čo Čang (Keti Lung), nov profesor odbrane od mračnih veština - Jednooki Ćudljivko (Brendan Glison), direktor škole Durmstrang i nekadašnji Voldemorov sledbenik - Igor Karkarov (Peđa Bjelac), direktorka škole Bobatons, madam Maksin (Fransis Delatur), radoznala novinarka Rita Skiter (Miranda Ričardson) i predstavnik Ministarstva magije Barti Čučanj (Rodžer Lojd-Pek). | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 11:05 pm | |
| Biografska prica o Salvadoru Daliju! Reditelj Pol Morison (Solomon & Gaenor) i scenaristkinja Filipa Goslet su u istinitoj, ali ne toliko opšte poznatoj priči, na jednom mestu povezali Salvadora Dalija, Federika Garsiju Lorku i Luisa Bunjuela. Film "Little Ashes", junake – tada ambiciozne mlade ljude, koji se pripremaju da promene svet – smešta u 1922. godinu kada osamnaestogodišnji Salvador Dali stiže u Madrid na univerzitet. U specifičnom studentskom domu koji je ohrabrivao mlade umove da ostvaruju svoje moderne ideje, Dali odmah privlači pažnju pesnika Lorke i reditelja Bunjuela. Međutim, osim što trojka stvara jezgro modernog mišljenja Madrida, između Dalija i Lorke se stvara i privlačnost, koja Bunjuela udaljava od grupe, te on odlazi u Pariz da razvija svoju filmsku karijeru. Dok je Lorka sasvim spreman na ozbiljnu vezu, ekscentrični, ali pre svega veoma emotivni Dali – nije. Dalijev odlazak u Pariz menja sve... https://www.youtube.com/watch?v=zayb7VTRJyE&feature=player_embedded | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 11:09 pm | |
| Po knjizi Kejt Long "Prirucnik za lose majke" 1997. godina. Bler je postao premijer, Dajana je umrla, a Šarlot je zatrudnjela. Upisala je završnu godinu škole nastojeći da ublaži majčin bijes. Povremeno uspješno sprječava svoju nanu da ubaci u toster razne "nehljebaste" predmete poput školskih sastava ili računa i nastoji da upozna nekog finog momka (mnogo finijeg od onog s kojim je zatrudnjela).
1997. godina. Bler je postao premijer, Dajana je umrla, a Karenina ćerka je zatrudnela. Karen je teško da to prihvati; Šarlot je trebalo da se upiše na univerzitet i radi sve ono što Karen nije mogla jer je, avaj, ostala u drugom stanju sa Šarlot. Karen brine o nani koja čuva veliku porodičnu tajnu i usput je izbezumljuje. U međuvremenu nastoji da ubjedi sebe kako u životu postoje i gore stvari od činjenice da će postati baba u trideset trećoj godini. Samo kad bi mogla da se sjeti koje su to stvari.
1997. Bler je postao premijer, Dajana je umrla, a nanina unuka je zatrudnjela. Nana vjeruje kako će na kraju ipak sve biti u redu i prihvata to mnogo lakše od svoje razgnjevljene kćeri. Nju muče druge stvari, na primjer: šta se stvarno desilo jednom davno kad se njen mali brat utopio u kanalu i gde je ona tad bila, a nastojanje da se prisjeti iz nekog razloga je mnogo teže nego što bi trebalo da bude.
Priručnik za loše majke je priča o razdoblju života Šarlot, Karen i nane od kojih nijedna ne prihvata u potpunosti činjenicu da su se stvari istrgle kontroli. Zašto je sve tako teško? Zašto najsmješnije greške imaju pogubne posljedice?
Vedro i mudro, bistro sagledavanje mnogih momenata majčinstva i djetinjstva od trenutka pucanja kondoma do predaje zahtjeva za razvod ili - posmatrajući s više optimizma - od trenutka kad začujete prvi plač svoje bebe do momenta kad shvatite da se majke razlikuju isto onoliko koliko se razlikuju i djeca i da je ljubav ponekad važnija od svega. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 11:11 pm | |
| http://www.bscreview.com/wp-content/gallery/remember-me-poster/remember-me-poster-robert-pattinson.jpgDrama "Remember Me" govori o dvoje mladih ljubavnika koji zajadno pronalaze sreću i smisao u životu. Ali, dok pokušavaju da se nose sa porodičnim tragedijama, njihova krhka veza je u opasnosti... U glavnim ulogama Robert Patison (Robert Pattinson), Emili de Revin (Emilie de Ravin) i Pirs Brosnan(Pierce Brosnan). U filmu "Remember Me" (Upamti me) Robert Patison tumači lik glavnog junaka Tajlera, buntovnog mladog Njujorčanina koji je otuđen od svoga oca (Pirs Brosnan) još od dana kad je tragedija razdvojila njihovu porodicu. Tajler misli da niko na svetu ne može da razume njegove probleme sve dok igrom sudbine ne upozna Eli (australijska glumica Emili de Revin, najpoznatija po ulozi u seriji "Lost" ). Ljubav je bila poslednja stvar na koju je Tajler mislio, ali dok bolje upoznaje Eli, u njoj vidi nezavisni duh koji ga inspiriše, pa polako počne da se zaljubljuje u nju. Veza sa Eli Tajleru pomaže mu da konačno pronađe sreću i smisao u životu. Ali ubrzo, skrivene tajne se otkrivaju, a okolnosti koje su ih spojile prete da ih zauvek razdvoje. Film "Remember Me" govori o moći ljubavi, snazi porodice i značaju strasti u životu. To je priča koja pokazuje koliko je važno živeti svaki dan kao da je poslednji... https://www.youtube.com/watch?v=TVJQTuQUMpU&feature=player_embedded
Poslednji izmenio {Issy♥AyM} dana Ned Apr 18, 2010 2:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 11:13 pm | |
| Nakon velikog broja zivotnih prepreka, ukljucujuci borbu za muzicku karijeru i nedavni raskid sa devojkom, Art se vraca kuci svojim hladnim i nemarnim roditeljima. Art odlucuje da upotrebi naslednjeni novac da plati kanadskog terapeuta Dr. Levia Ellingtona da dodje u njegovu kucu u Englesku i pomogne mu da vrati svoj zivot u normalu, sto bas i ne odusvevljava njegove roditelje. Art pokusava da zajedno sa svojim novim zivotnim trenerom i dva pomalo neuravnotezena prijatelja pokusava da pronadje balans u svom zivotu, ima dobar odnos sa svojim roditeljima i dozivi istinsku srecu! https://www.youtube.com/watch?v=XQBPAmnAlOk&feature=player_embedded | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 11:15 pm | |
| Baziran na romanu Dennisa Whealteya, "The Haunting of Tobby Jugg", film "The Haunted Airman" je prica o mladom coveku koji se vraca iz rata suocavajuci se sa novim strahotama. 1943. godine, nakon sto je ranjen u ratu i postao invalid, Tobby Jugg (Robert Pattinson) odlazi u bolnicu radi oporavka. On prezivljava nocne more i halucinacije, zbog cega ga nadgleda psihijatar, Dr. Hal Burns. Stvari se pogorsavaju, Tobby je ubedjen da su svi protiv njega, i da ga samo njegova tetka, sa kojom ima veoma cudan donos, moze spasiti. Nakon sto onda dolazi da ga poseti u bolnici, i posto Tobby sazna da je ona u vezi sa njegovim doktorom, situacija postaje nepodnosljiva, i razvija se ljubavni trougao. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 11:19 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Sub Apr 17, 2010 11:24 pm | |
|
| | | Robertova scena je isecena iz filma
Beki Sarp, siroce ciji je otac slikar i pevac, napusta dom za devojke kako bi postala gospodarica, naoruzana duhom, dobrim izgledom, tecnim francuskim i zeljom za drustvenim napredkom. Drustvo pokusava da je spreci u njenom usponu na socijalnoj lestvici, ali ona je ineligentna i nezadrziva iako nije bila aristokrata, ili deo burzozije. Prica je prati tokom 20 godina, kroz brak, Napoleonove ratove, rodjenje deteta, lojalnost skolsom prijatelju, preokrete u porodici cije je cerke poucvala, i paznju dokonog markeza koji je skupio slike njenog oca.
| https://www.youtube.com/watch?v=JuRRjNRv-rM&feature=player_embedded | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:37 pm | |
| Robert je prisustvovao na The Orange British Academy Film Awards 2010 u The Royal Opera House 21. februara, 2010 u Londonu.On se pojavio sa potpuno novim stilom frizure.Kosa mu je bila spustena dole i na njoj nije bilo mnogo proizvoda. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:39 pm | |
| Robert Pattinson u novom nastavku vampirske filmske sage “Sumrak” izgledaće još bolje nego sada. Naime, producenti filma rekli su mu da mora poraditi na svom obimu, jer je trenutno prilično mršav. Tako je 23-godišnji glumac krenuo na posebnu dijetu s piletinom bogatom proteinima. “Rob je postao stalna mušterija njujorškog restorana iz lanca Nandos. Ostale mušterije ne mogu verovati da upravo on jede u njihovoj blizini, a još se više čude tome koliko može pojesti. Lud je za peri-peri piletinom”, kaže jedan izvor. Pattinson je nedavno priznao da mu uop[te nije jasno zašto ga obožavateljke smatraju toliko seksualno privlačnim. “Uopšte se ne osećam seksi. Ne mogu sebe uopšte staviti u taj kontekst”, rekao je glumac koji je nedavno na snimanju svog novog filma u Budimpešti svojom pojavom u stanje histerije doveo gomile pomamljenih obožavateljki. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:39 pm | |
| Robert usamljen: Zbog glume više nemam prijatelje
Otkako je prihvatio ulogu u “Sumraku”, društveni život Roberta Pattinsona više ne postoji.Naime, kako priznaje popularni glumac, zbog snimanja i putovanja nema vremena za svoje stare prijatelje već se samo s nekolicinom njih čuje putem interneta. Takođe, zbog slave koju je stekao u vrlo kratkom vremenu, Pattinson priznaje da je postao paranoičan i nikome ne veruje. “Jako je frustrirajuće to što poslednje tri godine živim po raznim hotelima. Jednom prilikom sam zamalo kupio i prodao kuću u Hollywoodu, ali na sreću sam shvatio da je preskupa i da uopšte ne znam hoću li snimati tamo za godinu dana” priznaje glumac koji je shvatio da mu je uništen društveni život tek kad se vratio u London i video da ni sa jednim prijateljem nije progovorio već više od godinu dana. “Postao sam paranoičan i ne mogu se opustiti u nekom društvu. Kada mi se neko želi približiti osećam odbojnost i gađenje. Dođe mi da vrištim, a kasnije razmišljam o tome zašto mi je ta osoba uopšte htela prići”, rekao je Robert. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:42 pm | |
| Robert na listi najlepsih vampira1. Stephen Moyer - True blood 2. Robert Pattinson - Twilight 3. Gary Oldman - Dracula 4. Tom Cruise - Interview with a vampire 5. Brad Pitt - Interview with a vampire | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:44 pm | |
| Bilo je samo pitanje vremena kada će Hedi Slimane baciti oko na Roberta Pattinsona. Suradnja se dogodila na listopadskoj naslovnici AnOther Man Magazinea! Svestrani engleski glumac (i model i glazbenik) Robert Pattinson osvojio je naslovnicu AnOther Man Magazinea za mjesec listopad. Prvi pogled na ovo malo remek-djelo pružio nam je Dazed&Confused, koji je na internetu objavio neke od fotografija. Robert je dečko po mjeri Hedija Slimanea, bilo je samo pitanje vremena kada će ga ovaj uloviti. Roberta je za buntovni cover, koji kao da je nastao u vrijeme Jamesa Deana, snimio upravo Hedi uz stilsku asistenciju svog omiljenog poslovnog partnera - Nicole Formichettija. Editorijal i naslovnica oživljavaju legendarni vampire chic, donoseći nam pravog buntovnika, nemarnog frajera koji, čini na se, pripada nekim prošlim vremenima. Robert je autentični londonski dečko, po magazinu People i jedan od najseksepilnijih frajera svijeta u 2008. godini. Robert je samotnjak, nervozan i nepredvidiv, strastveni pušač i ljubitelj engleskih pubova, atraktivan dečko s mračnom stranom… Odlična lovina za Hedija Slimanea! | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:46 pm | |
| Robertu telohranitelji spasili zivot Od kada je snimao film “Remember me” u New Yorku, mladog glumca Roberta Pattinsona čuva pet telohranitelja. Tokom snimanja ih je unajmila produkcijska kompanija, a Robert je odlučio da ih zadrži i nakon što je film snimljen. Na tu odluku nagnala ga je za dlaku izbegnuta nesreća. Naime, grupa obožavatelja ga je gotovo gurnula pod automobil na njujorškom Union Squareu.“Da nije bilo dvojice telohranitelja koji su brzo reagovali, Robert je već mogao biti pokojni”, rekao je jedan izvor. “Sa trotoara ga je gurnula grupa obožavatelja koji su mu hteli prići što bliže, a on je pao pokraj vrata vozila koje se kretalo”. Telohranitelji su ga povukli za jaknu i vratili na sigurnost trotoara. Njihova ga je reakcija spasila od povreda, a nakon nezgode lice mu je bilo belo kao u filmu u kojem se proslavio, vampirskoj sagi “Sumrak”, tvrdi očevidac. Pattinson od tada više ne želi putovati u SAD bez svojih telohranitelja, od kojih su trojica bivši američki marinci. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:47 pm | |
| Robert Pattinson nedavno je izjavio da se brine oko toga kako će publika prihvatiti njegov novi film 'Hvala ti za ljubav'. Naime, strahuje da će ga uspoređivati sa 'Sumrakom' i da će očekivanja biti prevelika
'Kada su u pitanju filmovi koji su pod povećalom javnosti, mislim da automatski i publika ima veća očekivanja. A s obzirom na to da je veliki dio te publike upoznat sa 'Sumrakom' i mojom ulogom Edwarda, bojim se da bi mogao ostati razočaran. Nadam se da ne misle da se u ovom filmu radi o sretnoj ljubavnoj drami', iznio je svoje strahove Robert u nedavnom intervjuu. Kada je 'Hvala ti za ljubav' u pitanju, Rob je izjavio i da je uživao u snimanju strastvenih scena s mladom glumicom Emilie De Ravin: 'Da, uživao sam, bilo je izvrsno. Mislim da je to uvijek nekako stresnije za glumicu, ali Emilie je bila potpuno opuštena i sigurna u sebe te je tako i meni olakšala posao.' | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:48 pm | |
| Robert misli da je spreman za bebu Rob priznaje da mu se svidja ideja da ima mladjeg brata ili cak svoje dete. Robert dosta razmislja o tome jos otkad su ga njegovi rodjaci pre pet godina prevarili da je njegova majka trudna. Rob kaze: "Uvek sam zeleo da imam mladje rodjake. Porodica me je pre nekih pet godina preverila da je moja majka trudna, ali se ispostavilo da je to bila samo prvoaprilska sala. Proveo sam ceo dan govoreci kako cu imati malog brata i rekao sam svim svojim prijateljima da je to najbolja stvar u celom mom zivotu. Proveo sam oko tri dana verujuci u to." To sto je u novom igru "Remember me" igrao ulogu starijeg brata samo je dolilo ulje na vatru kad su u pitanju Robertovi snovi o roditeljstvu. Dodao je: "Posle rada na ovom filmu, kad god vidim deo sa mladjim bratom ili u kome dobijam dete... Jako mi se svidja ideja o tome. Mislim da sam postao sklon ramzmisljanju o tome. To je tako bizarno." | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:49 pm | |
| Posle samo par dana emitovanja, "Remember me novi film Roberta Pattinsona zaradio je 8.3 miliona $ Film trenutno zauzima 4 mesto na box officu posle filmova "Alice in Wonderland", "Green Zone" i "She's Out of My League" | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:49 pm | |
| Poznati Robert (Edward Cullen) iz tinejdzerskog hita Sumrak,napravljen od 18 kilograma cokolade, nakon sto je Robert izglasan kao 'najsladji' glumac. 'Umetniku sa hranom', Prudencu Staiteu, trebale su dve nedelje da od cokolade napravi Edwarda Cullena-zvezdu Twilight sage. Pa sada se recenica "Pojecu Roberta koliko je sladak" - moze ostvariti! | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:50 pm | |
| Robert Pattinson (23) ni u Budimpešti nema mira zbog fanatičnih obožavateljica koje mu dosađuju i na setu njegova novog filma 'Bel Ami' koji se tamo snimaRiječ je o filmu o kojem se manje-više zna već sve, a u kojem ovaj fatalni Britanac glumi novinara Georgesa Duroya koji se preko kreveta uspinje na društvenoj ljestvici. Neke od njegovih brojnih ljubavnica igraju poznate glumice poput Ume Thurman, Christine Ricci i Kristen Scott Thomas, a film je navodno prepun vrućih scena. Film se očekuje s velikim zanimanjem, a Robert se nada da će se tako uspjeti odmaknuti od lika vampira Edwarda Cullena koji ga je i proslavio. Inače, Rob je izjavio da je zbog te uloge morao nabaciti par kilograma. 'Moj lik je bio sklon alkoholu i nezdravo je živio što se odražavalo na njegov izgled. Pa sam i ja morao izgledati nabujalo', kaže Rob koji je, nije više tajna, u vezi s kolegicom iz sage 'Sumrak', 19-godišnjom Kristen Stewart. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:50 pm | |
| Robert Pattinson navukao je na sebe bes porodice i prijatelja kada je u jednom intervjuu kao najvažniju osobu u svom životu naveo svog uginulog psa. Glumčevi bližnji ostali su zaprepašteni što on uopšte nije oklevao prilikom odgovaranja na pitanje o tome ko mu u životu najviše znači. “Stalno pričam o tom psu. Bio je neverovatan. Dan kada je uginuo bio je najgori dan mog života”, kaže zvezda filmskog serijala “Sumrak”. Iz poštovanja prema svom ljubimcu, Pattinson odbija prisećati se njegove smrti tokom snimanja emocionalnih scena u filmovima. “Razgovarao sam s nekim ljudima koji se, kada žele da im navru suze, prisećaju uginulih ljubimaca. Sam to nikada ne bih uradio; to bi potpuno obezvredilo te uspomene”, objašnjava glumac. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:52 pm | |
| Za novo filmsko ostvarenje pod nazivom “Remeber Me” predviđa se da će biti ogroman bioskopski hit, a jedan od ključnih razloga je to što u njemu glumi mladi glumac Robert Patinson. Zvezda Twilight-a u ovom filmu pojaviće se pored mlade glumice Emili De Ravin, a na sinoćnoj premijeri ovog filma u Njujorku, Rob je upravo sa njom prošetao crvenim tepihom. Međutim, odmah posle Roba i Emili na crveni tepih stupila je Kristin Stjuart, koja se u poslednje vreme ne odvaja od Roberta. Hmmm, pa ko mu je onda bla devojka za to veče? Kako kažu očevici, Rob i Kristen su zajedno doleteli na ovu premijeru, a iako je Rob sa Emili došao na samu projekciju filma, Rob i Kristen su sedeli jedno pored drugog tokom filma, a po zavštetku su odlepršali u nepoznatom pravcu… | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:54 pm | |
| Robert Pattinson se boji da će ogluveti Glumac Robert Pattinson nedavno je izjavio da se brine da će imati problema sa sluhom zbog vrištećih obožavatelja. Rob se u jednom intervjuu već požalio da ima problema sa sluhom, a boji se da će se oni samo pogoršati. 'Već sam skoro potpuno gluv, a vrištanje obožavateljki u mojoj blizini baš i ne pomaže. Zabrinut sam, jako sam zabrinut', požalio se Rob. Kada su obožavatelji u pitanju, sluh nije jedini problem koji je snašao jadnog Roberta. Prošle godine ga je udario taksi dok se pokušavao izvući iz ralja poludelih obožavateljki, ali težih posledica na sreću nije bilo. | |
| Naslov: Re: Robert Pattinson Ned Apr 18, 2010 1:55 pm | |
| Robert Pattinson, jedan od najpoznatijih i najobozavanijih glumaca na celom svetu, vec je dosta toga otkrio svetu o sebi. I dalje je jednostavan decko, voli da izadje s drustvom, uziva u glumi i veoma je prijateljski nastrojen prema fanovima i novinarima koji ga intervjuisu. Iako su takve zvezde retke, ipak ih ima, ali smo bas zato izdvojili nekoliko stvari koje Roba cine jedinstvenim: 1. Njegov osmeh - Robert ima ocaravajuci osmeh, koji je u isto vreme i nevin i seksi. Osmeh koji topi srce savrseno pristaje uz njegov, pomalo zastrasujuci izgled, i nema onog ko moze da mu odoli. 2. Njegova razbarusena kosa - volite je ili ne, ali to je njegov stil. Daje mu izgled kao da je upravo ustao iz kreveta. Ovakvu frizuru nosi stalno i svuda i mozete ga cak prepoznati i iz daljine. 3. Humor - Robertov humor je treca stvar na ovoj listi koja ga cini jedinstvenim. Iako su njegove sale cesto pogresno shvacene i objavljivane u medijima, sigurno ga cine drugacijim od ostalih. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Robert Pattinson | |
| |
| | | | Robert Pattinson | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|