| Da li je lepse biti mali? | |
|
+16Clana♥ *Stella Rossa ~*Forever Young*~ *ANNIE Y DUL* _Dead Doll maya Mačkica ♥ Tom Dulce ♫Hemicarka♥ ~*Just Me*~ Evanna Lynch fan #1 {Issy♥AyM} {Riri♥AyI} *Forewer and ewer bff* ALaOrillaDeUnAmor {Andja♥MyI} 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
{Andja♥MyI} Administrator
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Da li je lepse biti mali? Pet Nov 06, 2009 1:47 am | |
| Pa sta mislite? Da li je lepse biti mali? Ici u vrtic,prvi razred? Da li biste sve to ponovili? | |
|
| |
ALaOrillaDeUnAmor Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 434 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 27 Lokacija : En el Titanic,acaba de decir a Poncho:,,Si tu quieres saltar,yo voy hacer lo mismo...Pero quiero que sepas que mi alma te seguira Raspoloženje : Dobro je za sada!
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Pet Nov 06, 2009 2:36 am | |
| Mozda...Ponekad bih wolela da ostanem u owim ,,ludim" godinama,ali ne bih wolela da se wracam u proshlost | |
|
| |
*Forewer and ewer bff* Volis Peticu
Broj poruka : 554 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : Izbroj do 3...i eto me u twojim snowima secheru!!! Raspoloženje : You dowe me...x)))
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Sub Nov 07, 2009 3:23 am | |
| Zawisi ... Nekad da..ne brinete o nichemu ne uchite neamte nikakwe probleme ... A sa druge strane tinejdzer ste izlazite loooodujete ziwite radite ono shto hochete .... Zaista nzm... | |
|
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Ned Nov 08, 2009 2:00 pm | |
| Kako kada...ponekad pozelim da budem mala i bezrizna ali biti ,,odrastao'' ima svoje prednosti... | |
|
| |
{Issy♥AyM} Administrator
Broj poruka : 19149 Datum upisa : 07.11.2009
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Ned Nov 08, 2009 2:06 pm | |
| pa nekad da .....da ne moram da ucxim i tako nesto...ali nekad volim sto sam ovako malo starija.. )) | |
|
| |
Broj poruka : 12646 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 29 Lokacija : Sa Issy na koncertu od Any:)Duse moje najvece Raspoloženje : Najbolje na svetu
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Ned Nov 08, 2009 3:12 pm | |
| Slazem se..ponekad pozelim da budem bezbrizna da ne idem u skolu i td..ali nekad mi je i ovako lepo | |
|
| |
Evanna Lynch fan #1 Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 305 Datum upisa : 07.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Sama u sobi gde gledam u ogledalo ejnduZ... Raspoloženje : Always crazy... =)
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Ned Nov 08, 2009 4:30 pm | |
| Nekad bih volela da sam jos mala,da mi sve ugadjaju,ali nekad mi je drago sto sam ovolika,sto mogu da izlazim i jos svasta... | |
|
| |
~*Just Me*~ Kupujes redovno Peticu
Broj poruka : 499 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : *In My Broken </3 * Raspoloženje : Just in My CoOl MoOd n_n
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Pon Nov 09, 2009 2:21 am | |
| ne..i don't like children.......... | |
|
| |
♫Hemicarka♥ Vip
Broj poruka : 5169 Datum upisa : 08.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Gimnazija Raspoloženje : Potistenost...
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Pon Nov 09, 2009 12:32 pm | |
| sto puta sam pozelela da se vratim u te godine,da sve opet prozivim ali kad bolje razmislim lepse je biti tinejdzer | |
|
| |
Dulce Volis Peticu
Broj poruka : 959 Datum upisa : 09.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U mom swetu..... Raspoloženje : :D
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Uto Nov 10, 2009 2:00 am | |
| Mozhda...Ali newerujem...Wishe bi wolela da ostanem u owim godinama i da nikad ne odrastem... | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom Volis Peticu
Broj poruka : 671 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Uto Nov 10, 2009 9:01 pm | |
| Htela bih da budem mladja...msm makar na kratko jer bih bila bezbrizna i srecna...uzivala bih,imala manje obaveza... | |
|
| |
maya Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 60 Datum upisa : 09.11.2009
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Uto Nov 10, 2009 11:26 pm | |
| Je ljepše je bit mlađi jer onda nemaš nikakve obveze,svi te samo maze,paze heh. Sve bih ponovila jer stvarno mi je bilo ljepo. | |
|
| |
_Dead Doll Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 1803 Datum upisa : 09.11.2009 Godina : 27 Lokacija : Al0ne with ... some0ne ... but 0nly in dreams... :'( Raspoloženje : Sad f0r s0me0ne :'(
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Sre Nov 11, 2009 12:08 am | |
| Pa ponekad zaista pozelim da se vratim u vrtic... ako ne mogu da se vracam u proslost onda da ponovo idem i to sa ovoliko godina... Ali kada bolje razmislim milion puta mi je zanimljivije da budem tinejdzerka... jeste da malo... pa malo i vise davim svoje roditelje ali sta ce se..... briga me!! xDD | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Sre Nov 11, 2009 2:22 am | |
| | |
|
| |
*ANNIE Y DUL* Prvi put cujes za Peticu
Broj poruka : 21 Datum upisa : 11.11.2009 Godina : 29 Lokacija : a la orilla de algun beso Raspoloženje : smoreno
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Sre Nov 11, 2009 3:22 pm | |
| pa,u nekim trenucima bih definitivno volela da imam 4-5 godina..bila su to lepa wremena,ali bilo je i nesrecnih dana..bila sam weooma newaljalo dete(i sada sam).ali lepshe je biti teen i ja bih wolela da NIKAD ne odrastem! | |
|
| |
~*Forever Young*~ Najveci obozavalac Petice
Broj poruka : 3923 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 29 Lokacija : U zemlji cuda.... Raspoloženje : Zaljubljena...
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Sre Nov 11, 2009 11:39 pm | |
| U nekim trenicima bih zelela da budem mala .TAda je sve bilo mnogo lakse.Nisam imala ovoliko tereta na svojim ledjima i nije bilo ovoliko problema.Bilo ih je,ali su to sve sitnice koje se ne mogu porediti sa nekim sadasnjim. | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Čet Nov 12, 2009 2:02 am | |
| A, kad imas 30 i nesto godina, govorices kako imas ozbiljne probleme i kako se ne mogu uporediti sa onim problemima iz tinejdzerskih dana... Niko od nas ovde ne moze da ima ozbiljne probleme, pa mi smo jos uvek "deca". Ozbiljni problemi su kad saznas da te muz vara, nemas krov nad glavom, kasni ti plata...e, to se zovu problemi! Ovo sto nam se sad desava su sitnice u odnosu na ono sto nas tek ceka.... | |
|
| |
Broj poruka : 671 Datum upisa : 10.11.2009 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Čet Nov 12, 2009 4:19 pm | |
| Mene muz nec varati,imacu krov nad glavom i nece mi kasniti plata xD Tako da mi je svejedno da li sam mala ili ne...Ozbiljan problem nije samo kad te muz vara nego i decko | |
|
| |
*Stella Rossa Vip
Broj poruka : 5851 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 31
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Čet Nov 12, 2009 5:42 pm | |
| OK, daj Boze da nemas te probleme! Ti sad imas 13 godina i da te vara decko nije nista strasno... Neces se sutra udati za njega! Mislis da je ozbiljan problem kad se posvadjas sa drugaricom zbog gluposti? Kad cujes da te neko ogovara? Ozbiljno je kada te roditelji kazne? Kada ti smanje dzeparac? To nije nista ozbiljno, veruj mi! Zamisli kad kasnije budes majka, kad imas svoju decu? Kad ti potraze nesto, a ti mozda neces biti u stanju da im to i priustis? Jel si gledala na TV-u, kad su hteli da isele dve porodice iz svog stana? Pa, sta mislis sta je ozbiljnije: Kad te prevari decko u 13 godina ili kad nemas gde da zivis? Razmisli malo bolje! Nas problemi tek cekaju! Nadam se da ih niko nece imati, ali sanse su 50:50... | |
|
| |
| |
| |
{Riri♥AyI} Administrator
Broj poruka : 3953 Datum upisa : 31.10.2009 Godina : 28 Lokacija : I gotta check into rehab 'Cause RiRi you're my disease Raspoloženje : Same as Rihanna's =)
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Čet Nov 12, 2009 6:31 pm | |
| - ~marija~ ::
- OK, daj Boze da nemas te probleme!
Ti sad imas 13 godina i da te vara decko nije nista strasno... Neces se sutra udati za njega! Mislis da je ozbiljan problem kad se posvadjas sa drugaricom zbog gluposti? Kad cujes da te neko ogovara? Ozbiljno je kada te roditelji kazne? Kada ti smanje dzeparac? To nije nista ozbiljno, veruj mi! Zamisli kad kasnije budes majka, kad imas svoju decu? Kad ti potraze nesto, a ti mozda neces biti u stanju da im to i priustis? Jel si gledala na TV-u, kad su hteli da isele dve porodice iz svog stana? Pa, sta mislis sta je ozbiljnije: Kad te prevari decko u 13 godina ili kad nemas gde da zivis? Razmisli malo bolje! Nas problemi tek cekaju! Nadam se da ih niko nece imati, ali sanse su 50:50... Slazem se..ovo sto mi u nasim decijim godinama imamo nisu ni P od PROBLEMA! | |
|
| |
Clana♥ Moderator
Broj poruka : 15231 Datum upisa : 06.11.2009 Godina : 29 Lokacija : Smallville. Raspoloženje : Zavisi.
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Pet Dec 04, 2009 4:28 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Pet Dec 11, 2009 5:43 pm | |
| | |
|
| |
~Jecika~ Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 117 Datum upisa : 08.01.2010
| Naslov: Re: Da li je lepse biti mali? Uto Jan 12, 2010 9:33 pm | |
| Da... Nemas ucenje, domaci i sve teske stvari nego uzivas!!! | |
|
| |
Joxy Raspitujes se o Petici
Broj poruka : 95 Datum upisa : 02.01.2010 Godina : 29